Yeni clan Logosu

edurakedurak Posts: 5Member Beginner
          Yeni clan logoların nasıl alınacağına dair Türkçe'de bir mesaj yayınlarsanız herkes nasıl yapması gerektiğini anlar sonuç olarak herkes İngilizce bilmiyor. oyunun yarısı Türk bu durumda bu event bilgilerinde Türkçe yapılması gerek.

            Sonuç olarak bu yeni sistem clan logoları nasıl yapılıyor detaylı bir şekilde Türkçe yazarsanız bizde iyice öğrenmiş olur ve daha çok kişiye ulaşmış olursunuz.

umarım mesajımı dikkate alır ve detaylı bir şekilde yeni clan logo sisteminin nasıl yapıldığını anlatırsınız.

Teşekkürler.

Comments

  • OldDaysOldDays Posts: 75Member Beginner
    Madem Türkçe çeviri gelmemiş, ben paylaşayım buraya. Bir sorun olursa yazabilirsin.

    Merhaba Askerler,

    Bir çoğunuzun hala klanınız için Özel Klan Logosu istediğini biliyoruz. 
    Burada, oyunda eşsiz bir klan logosu ile hava atmak ve kazanmak için başka bir şansınız daha olacak.

    +Etkinlik İşleyişi:
    - 8-28 Şubat tarihleri arasında klan başkanınızın bu etkinliğe katılmak için bir bilet göndermesi gerekir. Biletin başlığı ''[Event] Custom Clan Logo'' olmalıdır.
    - Klan üyeleri arasında harcanan her 1,000 WRC (satın alınan değil) = 1 oy. Bu nedenle, klan üyeleriniz ne kadar çok harcarsa, kazanma şansınız o kadar yüksek olur.
    - Ayın sonunda bir rastgele sayı üreteci kullanarak rastgele 5 oy pusulası çekeceğiz. 5 farklı klan seçilinceye kadar çekmeye devam edeceğiz.

    +Etkinlik Ödülleri:
    - 5 Özel Klan Logosu vereceğiz.

    Klanınız büyük değilse veya büyük harcayıcılarınız yoksa bile, hala 1 oy ile kazanma şansınız var. Gelecekte Özel Klan Logosu kazanabileceğiniz başka etkinliklerimiz daha olacak.


    Saygılarımızla,

    War Rock Ekibi


  • edurakedurak Posts: 5Member Beginner
    Traslate cevirisi hatalı.madem öle yazdın bak orda clan sayfası gibi ibare yok clan sayfasından yapacaksınız diyorsun. Clan sayfasında bu yok.Bu başka türlü
Sign In or Register to comment.