Genel Öneriler

saranzayasaranzaya Posts: 32Member Beginner
Oyunda özellikle tekniksel olarak çok sıkıntı bulunuyor. Güncel bir sisteme sahibim. Windows 10 kullanıyorum. Sürücülerim güncel, sistem bakımım gayet yeterli olmasına rağmen. Oyunda 220 FPS değerlerini görüyorum. Ama gel gör ki optimizasyonuna gram dokunulmamış bu oyunda saçma sapan yerlerde aniden düşen FPS yüzünden oyun oynanamaz hale geliyor. Birden 120 FPS düşüyor. Oyun gidiyor. 
Oyunun çok çekirdekli işlemcilere, Windows 10 sürümüne, yeni çıkan ekran kartı sürücülerine optimizasyon yapılması gerektiğini düşünüyorum.

Oyunda özellikle hilecilerden çekilen çileden mi oyunu oynayan oyuncuların egosundan mı 1 level hesapla bir oyuna girdiğinde daha yüklenme ekranı biter bitmez. Seni oyundan atmış oluyorlar. Oyundaki kickleme sistemine uyarlamalar çekilmeli. Mesela 1 kişi 30000 para vererek 1 kere hakla oyuncu atmalı. Oyuncular eğer kendi aralarında oynayacaksa sesli iletişim uygulamaları ile anlaşıp şifre koyarak oynamalılar. Bunları ipucular yada kurallar ile oyuncuların gözüne sokmanız lazım.

Eskiden Türkiyede Steam, Origin, Uplay gibi platformlar yaygın değilken insanlar bu tarz oyunlara vakit ayırıyorlardı. Artık sazan gibi millete sadece skin satan ucuz p2win oyunlar kimsenin ilgisini çekmiyor. League of Legends, Dota 2, Paladins gibi oyunlar oyunda eşitliği bozan hiçbir silah, item vb. satmadan sadece görüntü amaçlı skinlerden aşırı güzel paralar kazanabiliyorlar. Neden böyle ölü olan bir oyunda halen aklı çalışmayan para ile yeteneğini kapatan insanlar için servis veriyorsunuz. Daha çok para kazanabilmek varken neden bu kadar pazarcı kafasıyla düşünüyorsunuz gram anlayamıyorum. Oyunun pazar sistemine komple bir değişiklik şart burada CS:GO gibi oyunlar örnek alınabilir. Bu tarz üstünlük sağlayan aşırı pahalı silahlara para yatıran insanlar varsa emin olun görüntüyede zamanla para yatıracak. Hatta hiç para yatırmayan insanlar bile para yatırmaya başlayacaktır.

Oynanıştaki sorunlar:
Oyunda takla atma, normal bir silah taşıyan piyadeye göre hızlı koşan karakterler, q ve e tuşları ile duvarların içinden arka taraftaki insanları görme gibi büyük sorunlar yeni gelen oyuncuyu oyundan soğutuyor. Ayriyeten haritaların günümüzdeki çoğu oyuna gibi geri kalmış. Basit bir dikdörtgenin içiine 2-3 obje koymaktan daha ileriye gidemediğini bildirmek isterim.

Bu üstteki değişiklikler yapılıp. Genel bir güncelleme sunulmadan reklam çalışmasıda yapılırsa. Sadece bizim ülkemizde tutmuş Zula, Wolfteam gibi aptal oyunları bırakıp bu oyuna akın edecek çok insan var. Aynı şekilde dünyada farklı oyunlar arayan çok insan var. Ama p2win olayının olmadığı silah skinlerinin itemlerin oyun eşitliğini bozmadığı sistemde çok para var. Ama bunu maalesef ucuz düşünen, Kolay para arayan firmalar düşünemiyor.

Bunu bu foruma yazdım. İngilizcem olsa çok detaylı bir konu yazmayı düşünebilirdim. Ama yetkili kişilerden bu önerileri oyun yapımcısı ve yayıncısına sunmasını rica ediyorum. Ayriyeten yapmayı düşünmüyorsa bir geri bildirim bekliyorum. Bu üstteki önerdiğim çoğu olay yapılmadığı sürece bu oyun asla kalkınamaz. Belirli bir süre sonra para yatıran insanlar sıkılmaya başladığında bu ticaret tezgahı da kapanmış olur.
Aypherzazak1996
Silence is the most powerful scream.

Comments

  • HGMClimaxHGMClimax Posts: 135WR GM Trainee
    Merhaba @saranzaya ,

    Yazınızda belirttiğiniz bazı önerilerin bir takım sebeplerden dolayı şuan için gerçekleşmesi mümkün değildir. Ama oyunu daha fazla oynanır kılacak, güncel sorunların çözülmesi hakkında elimizden geleni yaptığımızdan emin olabilirsiniz. Bir kullanıcı olarak güncelleme notlarını takip ederseniz nasıl bir yol izlediğimiz hakkında bir fikriniz olabilir. Burada belirtdiğiniz konuları diğer ekip arkadaşlarımla da konuşacağım ama ne yazık ki güncellemerin içerikleri ve tarihleri hakkında bir bilgi vermem söz konusu değil. Düşünceleriniz için teşekkürler.

    Saygılarımla,


    [HGM]Climax
  • AypherzAypherz Posts: 34Member Beginner
    Merhabalar! 

    Yazınızı, "Hiç bitmesin" edasıyla okumuş bulunuyorum. Düzgün, anlaşılır ve haklı tavrınız okurken bile beni hayretler içinde bıraktı. Keşke alkış emojisi olsa da, bir sürü koysam diye sitem etmekteyim fakat o da yok:).

    Yazdıklarınız konusunda kesinlikle haklısınız ve tüm samimiyetimle size katılıyorum. Bilinçli, donanımlı ve anlaşılabilir bireylerle bu oyunu ve forumu paylaşmak gurur verici. Kendinizi çok güzel belli etmişsiniz.

    Maalesef ki, forum bir hak arama yeri olarak gözükmekte. Konulara girip baktığınızda, kişisel sorunların paylaşımı, hak arama, hak bulamayınca hakarete davranma gibi bir sürü cahiliyet tohumundan yeşermiş olayla karşılaşabilirsiniz. Fakat yazı düzeninizi gördüğümde, en başında anladım mantıklı bir konuyla karşı karşıya olduğumu. 

    Uzun zamandır böyle bir konuya ihtiyaç olduğunu belirtmek isterim. Minnet duydum, konu için teşekkürler.

    İçerik hakkında ise şunları söylemeden geçmek istemiyorum. 
    Dedikleriniz olağan şeyler fakat yapımcılar ve yayıncıların; "Bize kimse ne yapacağımızı öğretmesin" düşüncesiyle bunları karşıladığını tahmin edebiliyorum. O yüzden bir yerden sonra boş vermişlik ve umursamazlık hissi sizin de düşüncelerinizi saracak ve daha rahat hissedeceksiniz. HGM mis gibi cevabı verip geçmiş, o yüzden fazla konuşmanın da bir alemi yok, gereği de kalmıyor maalesef...

    Tekrar teşekkür ederim.

    Sevgilerle! 

  • kafadarizmkafadarizm Posts: 11Member Beginner
    Odadan atma şartın çok saçma olmuş o sorunun önüne kimse geçemez çünkü oyun dünyasında hiç bir oyunda hile olmaması söz konusu değil ve warrock gibi bi oyunda hile ovc normal oynuyan oyunculardan kat kat fazla o yüzden odadan atma çok güzel şuanlık ve dediğin gibi çok saçma bi fps düşüşü ve acayip bi kasma var scorpion kullanamaz olduk acilen bi çözüm getirilmesi lazım ve ayrıyetten para yatırıp güçlenmek,silah almak ,kolay level atlamak yerinde bişey o dediğinede katılmıyorum ama kötü olanı retailleri özellikle famas retaiilerini su fiyatına  satmak oyuna kısa vaadede getirisi olur ama uzun vaadede hem parasal olarak hem de oyuncu bakımından çok zararı olucak ki bu pazarlama stratejilerini kim yapıyor anlamadım ilkokul mezunu insan yapmaz retail satma saçmalığını retail satışları tamamen oyunu bitirmeye yönelik bence koparmaya çalıştırklarını koparıyorlar onlarda farkında oyunun bittiğinin son çırpınışları yani.

    Benim oyunun iyiliği için bir kaç önerim var yetkililerin bu önerilere bi oyuncu gözünden bakmalarını tavsiye ederim.

    1-)ovc saçmalığına acilen çözüm getirmeleri lazım mesela ovc yapıp League Of legends oyununa girerseniz oyun sürekli tp olur ve oynanamaz bir hale geliyor sürekli ekranın git gel yapması geçişlerde sıkıntı olması yanı ovc li bir şekilde lol oynuyamassınız aynı şekil fortnite isimli oyunda ovc yaparsanız fortnite açılmaz vs vs vs. adamlar ne güzel önlemler almış siz bu tür önlemler almak için neyi bekliyorsunuz acaba oyunun bitmesini mi ?,

    2-)oyunun grafikleri ilk çıkış tarihinden beri neredeyse aynı diğer oyunların yanında aşırı sönük kalıyor yani tutupda diğer savaş oyunları ile warrock'u karşılaştıran bi insan hayatta warrock'u tercih etmez zaten şuan oyunu oynuyan kesim oyunun kemik kitlesi bu oyuna yıllarını veren oyuncular hatır için oynuyoruz oyunu yani eski günlerin hatrına 

    3-) oyunun aşırı ve gereksiz kasmasını bir türlü anlamış değilim scorpion kullanamaz hale geldik 15 gb'lik lol'ü 300 fpsde oynuyorum hiç bir kasma yok ama 5 gblik warrock kasmaktan oynanmıyor sorun tamamen oyunda.

    4-)bu önerimi büyük harflerle yazıyorum OYUNUN ACİLEN ÇOK BÜYÜK BİR REKLAMA İHTİYACI VAR insanlar warrock diye bir oyun olduğunu bile bilmiyor ki oyunu indirip oynasınlar şunu çok emin olarak söylüyorum ki oyunun reklamı ve tanıtımı yapılsa insanlar wolftem,pointblank,zula vs vs vs.gibi warrocktan daha kötü oyunları oynamak yerine bu oyuna yönelirler.

    EĞER WARROCK'U YAŞATMAK VE PARA KAZANMAK İSTİYORSANIZ BU DEDİKLERİME Bİ KULAK ASIN GÖZDEN GEÇİRİN.

    BadMeetzEvil
  • saranzayasaranzaya Posts: 32Member Beginner
    Neresi yanlış oyuncu atma sisteminin. Gayette mantıklı cevaplar söyledim. 7-8 sene sonra oyuna geliyorum. 1 level hesabım var. gecenin 1 vakti tek bir 15-16 sunucu var. Giriyorum. adamlar daha girer girmez oyundan atma oylamasını başlatıp beni atmış oluyor. hile olmasam bile yeniyim diye kendi takımlarında kaybeden oyuncu görmek istemiyorlar. Büyük ihtimalle onlardan biride sensin. yanlış anlama ama dediğim şeyler düzelmezse normal oyuncuların nereye kadar para yatıracakları makul değil. Ayriyeten tek sen bu oyuna para yatırıyorsun diye oyunu kapatmayacakları diye bir şartta yok.
    Silence is the most powerful scream.
  • BadMeetzEvilBadMeetzEvil Posts: 265Member Intermediate
    Odalardan atılmak gerçekten çok can sıkıcı olabiliyor. Tavsiyem en az 1 arkadaşınız ile beraber aynı takımda oynamanızdır, böylelikle daha güvende olabilirsiniz odadan atılmamak konusunda. İyi oyunlar
    TankTesla
    BME TeamSpeak3 Server IP : ts.bmeclan.eu
    BME Clan Web-Site : bmeclan.eu
    BME Discord Server : discord.gg/wP5YCt6
  • Dream3451Dream3451 Posts: 2Member Beginner
    2121
  • saranzayasaranzaya Posts: 32Member Beginner
    7 Sene sonra oyuna girdim. Ne arkadaşından bahsediyorsun. Ara sıra foruma gelip gelişmeleri takip ediyorum. Sıkıntılı oyunlarla çocukken uğraşıyordum. Yaş belirli bir seviyeye gelince insan küçük sorunları çekemiyor.
    Silence is the most powerful scream.
  • saranzayasaranzaya Posts: 32Member Beginner
    Bu konuyu tekrar hatırlatmak istedim. Özellikle virüs nedeniyle oyuncu sayınız arttı. Bu oyuncuyu elde tutmak için sonunda yayıncı kıçını kaldırmaya karar verdi. 

    Bence BR modu için geri bildirim almayın. Bu kadar eski mekanikleri olan bir oyunun BR modunu kimse sevmez. Şu anda emülatör ile açın PUBG Mobile oynayın, bu oyunun BR'sinden neden keyifli anlarsınız. Bence BR odaklı yatırımınızı şu aralar azaltın. Geliştirmeyin demiyorum ama oyuncuyu soğutacak şeyleri düzeltin.

    İlk olarak optimizasyon eskiye göre iyi ama halen yeterli değil. Oyunu 1024x768 üstü ya da şöyle diyelim 16:9 bir çözünürlükte oynayınca 45-80 arası FPS değerleri görüyorsunuz. Hani bu oyundan kaynaklı bir sorun. O aralarda takılı kalıyor. Bu oyunun kodlamasındaki hatalardan ve haritalardaki hatalı çizim vb. yaşanıyor olabilir. Tabi grafik ayarlarından biri de sorun yaratıyor olabilir.

    İkinci en büyük sorun ping. Ben çok fazla Türk oyuncunuz olmasına rağmen, onlar için iyileştirilmiş yakın bir sunucu ya da ülkeye özel sunucu beklerdim. Çünkü ben de dahil olmak üzere eğer pingi yüksek biri rushla oynarsa, siz onu görmeden vuruyor. Ekranınıza 3-5 saniye geç çıkıyor. Bunu sunucu taşımadanda Frankfurt açacağınız bir sunucuya belirli parametleri iyileştirerek yapabilirsiniz. Yani 5 adam oynuyor bu adamlardan 4 15-30 ping diğeri 60 ping ise sunucu 60 ping veri akışına göre hareket edebilir.

    Yukarıda belirttiğim karakter hareketleri ve gereksiz hızlı oyun konusunda gene yakınıyorum. Taklayı filan kaldırın demiyorum ama azda olsun bu hareketleri biraz hızını azaltarak, oturaklı hale getirin.

    Pay to win sistemden vazgeçmek için geç değil. Bizim ülkemizdeki döviz kuru ile insanların silah alması için gerçekten aylık sadece bu oyuna rahat 150 ₺ civarı yatırması gerekiyor. Ücretsiz silah filan düşüyor ama bunlar büyük ihtimalle oran olarak aşırı düşüktür. Black squad oyunu gibi silahların skinsiz hallerini tamamen kullanıcıya oyun içi parayla, uygun fiyata satabilirsiniz. Kullanıcı ayrıca skinler için ekstra para verebilir. Skinleri eğer günlük olarak da satacaksanız ya da kutu sistemi yapacaksanız. En düşük 7 gün idealdir. Sonra 30, 90, 120 ya da sınırsız seçenekler olabilir. Bu kutular ucuz olabilir. Sınırsız skinleri daha yüksek fiyata satabilirsiniz.

    Daha önceden sınırsız silahı olanlara o skini bırakabilir. Süreli silahları da süreli skin olarak verebilirsiniz. 

    Oyunun menüsü halen 1024x768 üstünü desteklemiyor ve bana göre aşırı küçük ve yavaş. Bu menü elden geçirilebilir. Buna ek olarak yıllardır çözmeye uğraşmadığınız dil destekleri eklenebilir. Halen türkçe dil desteği yok ve klavye ingilizceye geçiyor.

    Çok eskimiş haritalara doku yenilemesi yapılabilir. Oyunun atmosferi biraz sisli tutuyorsunuz. Ama haritalar çevre sesleri ve ortam olarak sisliden çok aşırı ruhsuz. Bu ruhsuzluğu ortadan kaldıracak doku yenilemesi ve çevre sesleri ilaç gibi gelecektir.

    Özellike tank, helikopter kullanılan haritalar daha büyük yapılabilir ve içleri detaylandırabilir. Bunu yaparken halen kötü FPS değerleri verdiğini biliyorsunuz. Yani FPS ve ping sorunu kesinlikle çözülmeli.

    Yani BR moduna odaklayacağını zamanı bu modlara ayırın. İnsanlar PUBG Mobile, Fortnite, COD Warzone, Apex legends gibi oyunları bırakıp, bu oyunun BR oynayacağını sanmıyorum.
    TankTesla
    Silence is the most powerful scream.
  • saranzayasaranzaya Posts: 32Member Beginner
    Eklemeyi unutmuşum. Bence oyun sonu Exp ve dinar aşırı az geliyor. Ayrıca insanları Starter mission dışında ödüllendirecek bir görev sistemine ihtiyaç var. Atıyorum 5-10 oyunda bir random en düşük 7 günlük silah, eşya vb. verilebilir.

    Özellikle PVE modu verilen ödüller aşırı yetersiz. Mobil oyun kafası ile düşünmenizi tavsiye ederim. Bolca ödül verin ve oyuncu kaçmasın, zamanla alışınca zaten para yatıracaktır.
    TankTesla
    Silence is the most powerful scream.
  • saranzayasaranzaya Posts: 32Member Beginner
    Oyundayken aklima geliyor. Hep unutuyorum. Ozellikle biri size govdeden vb. hasar verirse karakter ekrani asiri sekiyor. bunu kesinlikle azaltmaniz gerektigini dusunuyorum
    TankTesla
    Silence is the most powerful scream.
  • saranzayasaranzaya Posts: 32Member Beginner
    Bugün oynarken fark ettim. Özellike takım arkadaşlarının isim, class ve klan simgeri filan rahat 10-20 FPS yakın düşürüyor. Buna ek olarak ekrana gelen can basma, adam öldürme bildirimleri de ani FPS düşmesine neden oluyor. Bunları tamamen kapatma ayarı sunulması ya da bunlara özel optimizasyon yapmanızı öneririm.

    Ek olarak halen Tam ekran desteklemeyen oyuna tam ekran desteği getirin. Oyun borderless fullscreen çalışıyor. Hele alt+tab yapıp tekrar girince 2-3 saniye klavyeyi algılamaması ve arka planı oyunun çözünürlüğüne getirmesi filan. Artık bunları sizin zamanınızda çıkan çoğu eski FPS bile çözdü. Bir tek siz çözemediniz.
    TankTeslaqwerqwe1
    Silence is the most powerful scream.
  • TankTeslaTankTesla Posts: 332Member Intermediate
    Efendim çok güzel açıklamalar yapıyorsunuz. Bu söylediklerinizi inşallah oyunda da yaşarız. Saygılarımla.
  • caganerdemcaganerdem Posts: 25Member Beginner
    Bazı yazdıklarında haklısın ama oyunun beta sürümünden beri oynanışı bu şekilde bazı temeller değişemez. Yeni gelen oyuncuların bu oyun sistemine taklalara, çok hızlı reaksiyonlara alışamaması ve haliyle oyuna adapte olamayıp bırakması üzerine oyuncu sayısı azlığına daha önce bende değinmiştim sert bir dille. Millet neye uğradığını şaşırıyor.

    FPS olayına girmiyorum ben bahsettiğin fps leri hiç göremediğim için 120 ye düşüyor demen bile ilginç geldi bana bazen 2 saniyeliğine 120 olunca ben SS alıp sonra bakıyorum ve mutluluktan gözlerim doluyor :D ama ani fps düşüşleri konusu kesinlikle önemli bir sorun.


    Oyuncu kickleme konusuna değinmişsin bu duruma  ayar çekildi artık her oyuncu 1 günde sadece 1 oyuncu atma hakkına sahip öyle her 1 leveli oyundan atan kalmadı. Kimse o tek hakkını boşuna kullanmak istemiyor bunun başına sık geleceğini sanmıyorum. para ile istediğin adamı atmakta baya saçma. Geniş alanda bazı oyunlar 45 dk dan bile fazla sürüyor birisi 30.000'i verip senin onca emeğini 1 saniyede yiyebilir. 

    BR modu tutmaz konsantrenizi başka yere verin diyorsun ama BR bu oyunu yıllar sonra hareketlendiren şeylerden birisi oldu. Tam eşit şartlar ile herkesin oyuna başlaması ve daha üst seviye oyunlara bilgisayar özelliği vs. yetmeyen arkadaşlar için de bu oyun modunu tatma şansı doğdu. son 1 yıldır gözlemlediğim şu an warrock içinde en çok oynanan modlardan birisi haline geldi. Bazı zamanlar BG modunda olan 10 oyunun 8'i Battle Royale modu oluyor. Bu oyuna bağlı çok seven insanlar var ama bir yandan canları da pubg mode çekiyordu ilaç gibi geldi. Tam tersi bu modun geliştirilmesi yeni 1 harita daha eklenmesi taraftarıyım. 8 yıllık oyuncu olarak söylüyorum bunu.

    Bir diğer konu Oyuncu sayısı zaten az olan bu oyunda ülkeye özel sunucu açılması şu an için mümkün değil.

    Ayrıca bana kalırsa bu oyun bu haliyle bile zula ve wolf teamden daha iyi. Senin bu konuyu açmanın sebebi uzun zamandır oyunu oynamadığın için ufak bir afallaman diye düşünüyorum. ben oyunu 3-4 ay bıraktığımda bile geri dönüşümde alışmam 8-10 oyun alıyor. bu oyundaki aşırı hareketlilik adamın 1 saniyede o ağır silahlarla oradan oraya atlaması bir anda önünde arkası dönükken seni önüne alması mantığı zorlayan benim de eleştirdiğim şeyler ilk maddede de yazdım ama bu oyun da böyle işte belki takla olayına sınır getirilebilir 5 saniyede 1 takla vs. gibi ama bu da eski oyuncuları kızdırır diye elleşemiyorlar bence.


  • saranzayasaranzaya Posts: 32Member Beginner
    Takla olayını tamamen kaldırsınlar demiyorum. Ama günümüz oyunlarında motion capture kullanılıyor. Yani gerçek insanlara göre, karakter hızları ayarlanıyor. Bu yüzden birini vururken, gerçekten hissediyorsun. Karakter modelleri gene bu oyunda büyük, ama çok orantısız hızlılar. Çömelirken, a ve d yaparken ya da takla atarken. Bu karakter hareketlerinin bugunu kullanan çok var. Biraz daha yavaşlatılsa, aslında sıkıntı çıkmayacak. Zaten yıllardır Netcode sorunu çözülmeyen bir oyun, üstüne laglı kişiler takla atınca vurmanıza imkan yok.

    En basit örnek bazı kadın karakterler, varsayılan karakterlere göre aşırı ince duruyor.

    Yukarıdaki yorumlarımı tekrar okumaya hiç girişesim gelmedi. O yüzden yakın zamanda aklıma gelen sorunu yazmak istedim. En azındna bunu yapabilirler. Elde bulunan çoğu harita karşıdan karşıyı görüyor. Bu yüzden bomba kurmak gibi objektif şeyleri kimse yapmıyor. Daha çok adam görüp vurma odaklı.

    Bu kadar karşıdan karşıyı görse bile, sniper ile adam vurmak karakter hızlarından dolayı zor. Bu haritaları bomba taktiği yapacak şekilde elden geçirseler, oyun en azından beceriksiz olan ya da para yatıramayanın bir artısı olur. Eskileri kırmamak için yenilenen haritayı, eski haritayı kaldırmadan ekleyebilirler. Atıyorum Marienv2 gibisinden. 

    Kesinlikle bu kadar sene geçmiş bir oyuna, yeni oyunları inceleyerek düzenlemeler lazım. Ama harita düzenlemesi kesinlikle gerekiyor. Şahsen pandemi dönemi baya oyuncu sayısı artmıştı. Ama pandemi bitince, önceye göre daha da azalmış. 

    Özel sunucu ise ülkeden çok EU, US ya da Brazilya gibi olabilir. Bu kadar az oyuncu olduğu için, fazla maaliyeti yok. Pingi düşük sunucuya girerek, insanlar kendi aralarında oynayabilir. Şahsen biraz reklam yapsanız eskiden oynayan kitleden gelenler olacaktır.

    Ayrıca pay to win dışında bu oyunun genel olarak mağazasında bir iyileştirme lazım. Daha demin mağazaya göz atıyım dedim ve ne alacağımı şaşırdım. Ürünleri filtremele vb. getirilse filan iyi olur. Vertigo games blackshot ayırdığı eforu, biraz şu oyuna yatırsa eminim canlanacaktır.
    Silence is the most powerful scream.
  • saranzayasaranzaya Posts: 32Member Beginner
    Şu konuda bazı harita iyileştirmeleri yapıldığı söylenmiş. Şahsen eşitleme yapılan haritalar, halen eşitlikten uzaklar. Eğer yapılacaksa oyuncuda geri bildirim alınmalı ve popüler CoD, CS:GO gibi oyunlara göz atılmalı diye düşünüyorum. Hatta sunulabiliyorsa harita yapma editörü sunulabilir.

    http://forum.papayaplay.com/index.php?p=/discussion/356263/kwr-update-thread-many-balance-patches-new-post-graphics-and-interesting-files#latest
    Silence is the most powerful scream.
Sign In or Register to comment.