Event'e Tepki

mlk0608mlk0608 Posts: 26Member Beginner
Event Var Dediler Sabahtan Akşama Kadar Oynuyorum , Sonra Event Olduğunu Öğrendim 
Dedilerki 10 DK Sonra Event Bekledim 10dk Boyunca Event Başlamış ama Üst Taraf'da İngilizce Yazı Geçti ama Event Başladı Yazmıyor Forum Eventi Yazıyor , Birde Baktımki Room Açılmış Herkes Girmiş Bende Baktım Event Odası Dolmuş , ama Gel Görki Üst Taraf'da Yazmıyor Bile Oda Numarası Yazsa Direk Giricem Bende Saf Gibi Bekliyorum Event Odası Söylenicek'de veya Şifreli Olda Açılmış Oda Numarası +Şifre Söylenicek'de, Salak Gibi Event Boşa Gitti Benim Zamanım'da Boşa Gitti Madem Event Yapıyorsunuz Bari Odayıda Söyleyin , Sizler Yüzün'den EVenti Kaçırıyoruz , Ayıpdır Günahtır Yıllar Önce Eventler Oluyordu Gamefirs'de Oda Şifresi Birde Room Söyleniyordu.. Sizlerin Yapdığı Terbiyesizlik , Birde Gruba Konu Açıyorsunuz Madem , Türkçe'de Yazıyla Dipnot Geçin Bizleri Aptal Yerine Koymayın , Yabancılardan Çok Türkler Oynuyor Oyunu!

Comments

  • AypherzAypherz Posts: 34Member Beginner
    @mlk0608

    İnsanları suçlamadan önce düşünmeyi öğrenmelisin. Sen odayı açmadan önce, hangi oda numarasının geleceğini biliyor musun? Bilemezsin, çünkü böyle bir şey imkansız. Etkinlik bilgilerini de iyi okumalısın. CET saatiyle zaman bilgisi verilmiş zaten. CET saati, kurumsal sitenin saatidir ve tüm dünya üzerinde aynı saat gösterilir zaman farklılıkları oyuncuyu etkilemesin diye. Tek yapman gereken üst yazıyı takip edip, HGM'nin bildirilerini okumak. Muhtemelen sen onu da kaçırmışsın. Çünkü etkinlik saati gelmeden 5 dakika öncesi oda açıldığı haberi veriliyor. Forumda da şifreli olan odanın şifresi verilmişti. 5 dakika içinde oyuncular odayı bulurlar ve yerlerini kaparlar. CET time geldiğinde ise etkinlik başlamış olur. 

    Yazık... Çok yazık. Bir de haklıymışsın gibi hala forumda oraya buraya abuk subuk konular açma peşindesin. Önce oku, öğren ve düşün. Sonra insanlara sitemde bulun ki ayrıca FORUM ŞİKAYET YERİ DEĞİLDİR! FORUM BİLGİ PAYLAŞIM YERİDİR! ŞİKAYET ETMEK İSTEYEN DESTEK TALEBİ ALABİLİR. SUPPORT BUTONU BOŞUNA KOYULMADI. 

    Bir de hak arıyor ya. Kaç yaşındasın, nasıl bir kafa yapısına sahipsin cidden merak ediyorum. Ve şükrediyorum, beni senin kafa yapındaki bir insan olarak yaratmadığı için. Uğraşmışsın birde büyük puntoyla yazmışsın. Bu kadarı pes yani. Forumda böyle konular açmaya devam et. Kendini rezil ediyorsun. 
  • mlk0608mlk0608 Posts: 26Member Beginner
    Pardon ama Ben Burda Saatini veya Odanın Açılmasın'dan Değilim , Benim Burda Demek İstediğim Odanın Numarası Söylenmemesi.
  • BadMeetzEvilBadMeetzEvil Posts: 265Member Intermediate
    Türkçe dil desteğinin yeterli olmadığı konusuna katılıyorum. Eventler dahil her konuda forumda vs. daha sık ve ayrıntılı bilgilendirme yapılmalı. Herkes iyi İngilizce bilmek zorunda değil sonuçta. Koskoca Türkçe forum ben ve benim gibi bir kaç arkadaşın mesajlarıyla dolu. Türkçe bilen görevlilerin işi ne anlamadım.

    BME TeamSpeak3 Server IP : ts.bmeclan.eu
    BME Clan Web-Site : bmeclan.eu
    BME Discord Server : discord.gg/wP5YCt6
  • AypherzAypherz Posts: 34Member Beginner
    @mlk0668 

    Ya anlamıyor musun? Adamlar oda numarasını nereden bilsinler? Oda numarasının tahmin edilebilme gibi bir ihtimali yok anladın mı? Günler öncesinden sana şu oda olacağının garantisini kim bilebilir? Sen oda açarken hangi oda numarasının gelebileceğini tahmin edebiliyor musun? Düşün biraz düşün 
  • HGMClimaxHGMClimax Posts: 135WR GM Trainee
    Arkadaşlar, dün olan etkinlik oyun içinde GM'lerin oda kurup şifre paylaştığı türden bir etkinlik değildi, forumda paylaşıldı konular zaten, diğer dillerde çeviri yok biliyorum. Bunun sebebi çok basit, bildiğiniz gibi Türk HGM'ler yani bizler yeni geldik ve bu tür çeviriler, etkinlikler paylaşılmadan günler önce oluyor dolayısıyla bu ayın etkinliklerinde herhangi bir çeviri yok ama merak etmeyin gelecek etkinlikler için çeviriler olacak.

    Ayrıca Discord sunucusunda etkinlikler ile alakalı gerekli duyuruları yapıyorum, ordan takip edebilirsiniz şimdilik.
    sweetkinq22
  • xkanrevan1xkanrevan1 Posts: 8Member Beginner
    yav bosversenize  2 oyun oyna 3-5 gunluk hedıye versınler   ismide event olsun exp event yapın barı dıyoruz exp artırıcılardan bahsedıyolar  bı gaınz almaya kalksan 75 tl ye gelıyor varsa yoksa  money money olmuslar
Sign In or Register to comment.