CİDDEN YETER ARTIK

AypherzAypherz Posts: 34Member Beginner
Bu ne ya? Hiç mi kız oyuncu görmediniz hayatınızda? Hadi oyuncuyu geçtim hiç mi bir kızı sevmediniz? Hiç mi elini tutmadınız? Ama iş namusa gelse mangalda köz bırakmazsınız değil mi? Şerefsizler sizi. Kız olduğumu öğrenince... Neyse siz karar verin. 

Comments

  • sweetkinq22sweetkinq22 Posts: 33Member Beginner
    Katılıyorum. ben seni görmüştüm oyundaki nickim; Resquies (şu oyunda bayan'a gelip küfür etmesi çok kötü bi durum benim oynadığım bayanlar'da aynı problemi yaşamıştım bazı insanlar kendilerini bişi zannediyor normal bakıcaksın bu tür olaylara nede olsa onlar 'Türk') :)
    AypherzBadMeetzEvilbarbarTR
  • TankTeslaTankTesla Posts: 332Member Intermediate
    Değerli dostum, bende oyunda sohbet penceresiyle hiç ilgilenmiyorum. Bazı vatandaşlar herkesi reşiti olduğunu sanıyor. Yazdıklarım çok nadir ve çok gerektiği zamanlar da olabiliyor. Bence sohbet seçeneğiyle hiç alakadar olma kapat gitsin :D Saygılarımla.
    AypherzBadMeetzEvil
  • BadMeetzEvilBadMeetzEvil Posts: 265Member Intermediate
    Değerli Aypherz,

    Şu sıralarda oyunda aktif olmasam bile ben de oyunu pek çok hanım arkadaş ile oynadım. Kız olduklarını odada duyurmayınca herhangi bir sıkıntı oluşmuyor. Biz kendi kendimize aynı tarafa geçip beraber devam ediyorduk. 

    Gerçekten hiç hoş değil. Naçizane tavsiyem mesaj kısmını kullanmamandır. Ben Türk olduğumu bile çok belli etmiyorum. Farklı farklı bayraklar kullanıyorum. İyi oyunlar

    AypherzTankTesla
    BME TeamSpeak3 Server IP : ts.bmeclan.eu
    BME Clan Web-Site : bmeclan.eu
    BME Discord Server : discord.gg/wP5YCt6
  • HGMClimaxHGMClimax Posts: 135WR GM Trainee
    Merhaba @Aypherz,

    Yüklemiş olduğun ekran görüntüsünde ''Oyun Kuralları'' çerçevesinde bir sıkıntı bulunmuyor, oyundaki oyuncular ile konuşurken hesap bilgilerinin yanı sıra, kendi kişisel bilgilerini de paylaşmaman senin yararına olacaktır. Herhangi bir sıkıntın halinde Ticket yolu ile bizimle iletişime geçip, sınırı aşan oyuncuları kanıtlarıyla beraber bize rapor edebilirsin. Ayrıca rahatsız olduğun kişileri /blistadd nickname komutu ile engelleyebilirsin.

    İyi günler ve oyunlar!

    Saygılarımla,

    [HGM]Climax
  • AypherzAypherz Posts: 34Member Beginner
    @HGMClimax 

    Rezil olsun diye böyle bir atılımda bulundum, şikayetçi olmak isteseydim ticket yolunu kullanmam gerektiğini bende biliyorum, teşekkür ederim. 
  • barbarTRbarbarTR Posts: 2Member Beginner
    Konuyu hortlattık ama,
    @sweetkinq22 'nin cevabı hoşuma gitmedi, 

    @sweetkinq22 'den alıntı 

    Katılıyorum. ben seni görmüştüm oyundaki nickim; Resquies (şu oyunda bayan'a gelip küfür etmesi çok kötü bi durum benim oynadığım bayanlar'da aynı problemi yaşamıştım bazı insanlar kendilerini bişi zannediyor normal bakıcaksın bu tür olaylara nede olsa onlar 'Türk') :)

    @sweetkinq22 sen Türkleri arab mı sandın ? yada Yobaz, nedir sendeki bu Q kullanma merakı.
Sign In or Register to comment.