YAVAŞLAMA

kunduz3937kunduz3937 Posts: 3Member Beginner
Oyun neden yavaşlıyor Oyun esnasında karakter FPS düşümü yaşıyor ve slow motion takla atıyor mermiler ağır ağır çıkıyor. koşma hızı slow motion  4 gündür çoğu oyuncuda bu sorun var. Eğer OVC önem için bu yapıldıysa Otomatik Turbo kullanan bilgisayarlar ne olacak ? 3.16 ghz de oynuyorum Oyun 1,2 el hızlı akıcı sorunsuz daha sonra Oyun yavaşlıyor slow motion hareket ediyor sanırım turboya geçtiğinde Bilgisayar bunu getirdiğiniz OVC güncellemesi yanlış algılıyor. Oyunda çok fazla kişide sorun var. server boşluğundan da anlaşılıyor. Bunla ilgili açıklama konu açmalısınız. Karakter ağır çekimde hareket ediyor silahlar ağır çekimde ateş ediyor. Acil konu açılmalı ve ne oldu hakkında bilgi vermelisiniz.

Comments

  • xLazPrO61xLazPrO61 Posts: 24Member Beginner
    Oyunu kapat aç yapıldığında bu sorun düzeliyor ama tabi ki kalıcı bir çözüm lazım. 
  • kunduz3937kunduz3937 Posts: 3Member Beginner
    Oyun kapat aç yapınca düzeliyor doğru fakat bu sorun neden kaynaklı. OVC kapattık diye seviniyorlarsa yanılıyorlar. OVC kapatma muhabbeti bilgisayarları yavaşlattı. Bilgisayarlar otomatik turboya geçiyor sistem bu hızı ovc olarak algılıyor ole bilir. Çünkü her bilgisayarın TURBO derecesi farklı buda farklı hız demek. Buna cözüm bulmaları lazım kasma lag değil bu Bilgisayar bildiğin ağır çekimde film izliyormuş gibi GM ler bunu iletmeli ve çözüm bulunmalı. Bu ovc muhabbetin den önce böyle birşey yoktu. Benim bios ovc %0 fakat Turbo geçtiğinde programda ovc %10 olarak gözüküyor bu yanlış algılama belki bilgisayarı yavaşlatıyor.
  • xLazPrO61xLazPrO61 Posts: 24Member Beginner
    Kardeşim ovc sorunu falan çözülmedi adminlerden birisi zahmet edip oda 0 a girsin akşam turnuva odasını izlesinler ovcler cirit atıyor cirit fazla birşey değil adam gibi odalara baksınlar ilgilensinler yapamıyorsanız bırakın abi bu işi tekrardan söylüyorum ovclerin %50 si turnuva odasında takılıyor ayrıca illisuons klanınında çoğu üyesi ovc kullanıyor.
    MukanKaganTankTeslaStruggle16
  • MukanKaganMukanKagan Posts: 7Member Beginner
    xlaza katılıyorum ovc sorununun çözüldüğü falan yok , milleti uyutuyorlar akılları sıra çözdük diye , cirit atıyorlar mübarek oyunda , kardeşim çözdüysen nasıl çözdün bi açıklayında bizde bilelim

    TankTeslaStruggle16
  • dram41dram41 Posts: 0Member Beginner
    bu olayı gm nasıl ulaştırabiliriz aynı sıkıntı bende oluyor..

  • caganerdemcaganerdem Posts: 25Member Beginner
    laz'ın illisüons klanı için tespitleri çok doğru maalesef. neredeyse 10 yılımızı devireceğiz bu oyunda ve kim ovc kim değil anlıyoruz kimse çocuk kandırmasın burada... bu slowmotion olayını yaşamadım çünkü benm pc hep yavaş :D herkes i7 i5 bilmem kaçıncı nesil işlemcilerle 4 5 ghz lerle, bios ovc yapabilen anakartlarla harika ekran kartlarıyla oynarken ben intel pentiumla ve fanı bile olmayan bir amd ekran kartıyla oynamak zorundayım. sıkıntı değil gayet güzel mücadelemi veriyorum ama Sırf merakımdan bu youtube a video atanlara bakıyorum ve mermi atım hızlarını hesaplıyorum zaten benden 1 saniye önde oynuyor çoğu oyuncu e yarım saniye bile çok önemli hani... bir de üstüne lag sorunu başladı 2-3 haftadır. bir pc nin çok iyi olması ve olmaması bu kadar fark etmemeli bir oyunda zaten oyuncu sayısının azlığında bunun etkisi de var... hadi biz kurdu olmuşuz oyunun da yeni bir oyuncu pc de iyi değilse ne olduğunu anlamadan ölüp doğar ölüp doğar hele BG de :) ... e haliyle sıkılır sinirlenir ve bir daha gelmez. 
Sign In or Register to comment.