OVC Sorunu Çözüldü

HGMClimaxHGMClimax Posts: 135WR GM Trainee
edited June 2018 Turkish
Merhaba Askerler,


Ekibimiz, uzun süredir devam eden OVC (yazılım ile) sorununa yönelik bir düzeltmenin son güncelleme ile birlikte oyuna uygulandığını duyurmaktan dolayı çok heyecanlı! Papaya Play olarak oyunlarda bulunan açıkları çok ciddiye alıyoruz. Biraz zaman almış olsa da, EAC'nin yardımıyla bu sorunu ortadan kaldırabileceğine inandığımız bir çözüm bulduk. Bu sorunun uzun yıllardan beri War Rock'un başına bela olduğunu biliyoruz ve bu sorunu ortadan kaldırmanın bir parçası olduğumuz için çok memnunuz.

UYARI: Şu andan itibaren, haksız avantaj elde etmek için yazılım ile OVC yapma girişiminde bulunmaya devam ederseniz, hesabınız / donanımınız kalıcı olarak yasaklanacaktır. Bu kuralın hiçbir istisnası yoktur.

OVC sorununun düzeltilmesinin yanı sıra, son gelen güncelleme ile birlikte FPS iyileştirmeleri yapıldı. Bu nedenle artık birçok kullanıcı hem daha iyi FPS almalı hem de daha az performans düşüşü yaşamalıdır. 

Oyunu geliştirmeye ve War Rock deneyimini olabildiğince iyi hale getirmeye devam ederken, topluluğun tüm desteğini takdir ediyoruz. 


Saygılar,

War Rock Ekibi
TankTesladenizharunzorbaci01
This discussion has been closed.