Karakter Hareketleri, Animasyonlar ve Sesler Hakkında Öneri

saranzayasaranzaya Posts: 32Member Beginner
OVC ve FPS sorununa çözüm getirmişsiniz. FPS sorunu bazen gene sıkıntı çıkarabiliyor. FPS sorunun en büyük nedeni orantısız karakter hareketleri diye düşünüyorum. Karakterler sonic oyunundaki ana karakter gibi fırıldak gibi oradan oraya uçuyor. Gerçekcilik yok. Aynı oranda eğlence hiç yok.

Karakter hareketlerini yeniden tasarlayıp test sunucusu gibi bir sunucuda insanlara sunarak gelişmesini ve yeni oyuncu kitlesine uygun hale getirilmesi gerekiyor. Çünkü artık insanlar bu tarz saçmalıklara katlanamıyorlar.

Animasyonlar aynı şekilde daha gerçekci ve oturaklı bir şekilde yeniden oluşturulmalı. Silah değiştirme, Yürüme vb.

Sesler iyi seviyede değil. Haritanın bir ucundan bir ucuna silah sesi çok gürültülü ve karmaşık bir şekilde geliyor. Ses kasma olayı gram yok. Seslerinden elden geçirilmesi gerekiyor.

Sizden ricam oyunu yapan ekibe bunları yavaş yavaşta olsa test sunucusu gibi bir sunucuda oyunculara sunarak oyunu günümüz oyunları ile yarışabilecek seviyeye getirmesinden yana olur. Çünkü artık Steam, Origin, Uplay gibi platformların yaygınlığı ile Free to Play oyunların ilgi görme devri yavaş yavaş kapanıyor. O oyunlarla yarışmalı hatta yeri geldiğinden onlardan daha fazla keyif vermeniz gerekiyor. Yoksa eldeki oyuncu da hep aynı kişiler ve aynı dinamikler ile çok fazla durmazlar.
TankTesla
Silence is the most powerful scream.

Comments

  • HGMClimaxHGMClimax Posts: 135WR GM Trainee
    Merhaba @saranzaya,

    Önerileriniz için teşekkür ederim. Oyun içindeki performans, güncellemeden güncellemeye artırılmaya çalışılıyor. Tabii bu oyun motoru ve oyunun çalıştığı sistemle de (ne kadar güncel parçalardan oluştuğu pek önemli değil) alakalı bir durum. Her oyunu oluşturan bazı özellikler vardır, karakterlerin hareketleri de War Rock'ı oluşturan özelliklerden bir tanesidir. Dolayısıyla bunun değişmesi de çok mümkün değildir. Ancak bu hareketlere bağlı hatalar/açıklar elbet düzeltilecektir. Yaptıklarımız ve yapmaya devam edeceklerimiz oyundaki hataları düzeltmek, yeni düzenlemeler yapmak ve yeni içerik getirmektir.

    Ses konusunda size katılıyorum. Şu anda mevcut ses hataları var ve bunlarla ilgili düzenlemeler gelecekte olacaktır.

    Saygılarımla,

    [HGM]Climax
    TankTesla
Sign In or Register to comment.