Süresiz silahlar Hakkında

TankTeslaTankTesla Posts: 332Member Intermediate
Selamün AleyKüm sevgili dostlar, son zamanlarda dikkatimi çeken bir takım sorunlar ile karşılaştım. Benim çok önceden almış olduğum süresiz silahlar, papaya'da süre saymaya başladı.

Tmp_9
Famas_Gold ,

Ve şu anda Mosin_Nagant silahı süre saymaya başladı. Ve süresiz olarak satın almıştım, bu konuda bilgisi olan lütfen bana yardım etsin... Saygılarımla.

image
BadMeetzEvil

Comments

  • RosenweissRosenweiss Posts: 41Member Beginner
    Eğer GamerFirst'den aldığın Famas_Gold, Tmp_9 varsa Ammo Box ve Adrenaline'de vardır ve onlar da süre sayıyordur. Hepsini screenshot alıp Destek birimine atarsan senin PostBox'una retail olarak göndereceklerdir.Forum üzerinden hesaplar hakkında yardım etmiyorlar.
    LoquilloBadMeetzEvilTankTesla
    Rosenweiss 


  • TankTeslaTankTesla Posts: 332Member Intermediate
    Değerli dostum Rosenweiss, yapmış olduğunuz aydınlatıcı açıklamanızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Tıpkı sizin de dedikleriniz gibi;
    Ammo box, Adrenalin, Medic Box, Tmp9 ve Famas gold ve son günlerde Mosin Nagant  ta süre saymaya başladı artık buna bir son vermeleri gerekiyor.
  • TankTeslaTankTesla Posts: 332Member Intermediate
    Envanterde gezinirken Ak47_Sw silahının da süre saydığı görülüyor. Ben bunu da süresiz olarak satın almıştım neler oluyor acaba...
  • TankTeslaTankTesla Posts: 332Member Intermediate
    Değerli arkadaşlar bahsi geçen eşyalar; Ammo Box, Medic Box, Adrenalin, Tmp 9, Famas Gold , Ak 47Sw, Mosin nagant.

    Sorun çözüdü, Sayın [HGM]Climax sizlere ve emeği geçen tüm personele bir de tüm oyuncu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İyi çalışmalar.

    Saygılarımla...

    Teslatank
Sign In or Register to comment.