Türk Paramı Birimi Nerede?

1DeliTurK1DeliTurK Posts: 14Member Beginner
Yeni güncellemede Türk Para Birimi yok dolarlamı WRC çekicez?
BadMeetzEvilTreeeshHAVACIKOMUTAN

Comments

  • 1DeliTurK1DeliTurK Posts: 14Member Beginner
    #TRY
    HAVACIKOMUTAN
  • 1DeliTurK1DeliTurK Posts: 14Member Beginner
    Türk lirası istiyoruz!
    BadMeetzEvilxThecno69
  • SteadmanSteadman Posts: 7Member Beginner
    Oradan dolar kalkmadığı sürece oyuna kesinlikle para yüklemeyeceğim. 450 cashi 5 tl ye alırken şimdi 33 tl ye almak nedir? Adalet nerede?? Yabancılar kurnazlık yaptı diye bunun acısını neden türklerden çıkarıyorsunuz???
    HAVACIKOMUTAN
  • HAVACIKOMUTANHAVACIKOMUTAN Posts: 0Member Beginner
    Evet, bu konuda bilgisi olan var mı ?
  • HAVACIKOMUTANHAVACIKOMUTAN Posts: 0Member Beginner
    Tam destek yapılan hiç etik değil.
  • HAVACIKOMUTANHAVACIKOMUTAN Posts: 0Member Beginner
    Yükleme yapmayı düşünüyordum fakat şu durumdan dolayı ödeme yapmayı düşünmüyorum. İşi eğlenceden mezarcılığa döndürdükleri sürece böyle devam eder, gerekirse bu oyunu da bırakırız.
  • 1DeliTurK1DeliTurK Posts: 14Member Beginner
    gençler 363 cash 25 TL :DDDDDD
    TRY getirmişler bune şimdi
  • aygunyildizaygunyildiz Posts: 3Member Beginner
    Nerden wrc almak istiyorum ama nerden alıcam hiç bir yerde stok yok diyor, sitesinde dolar ile satıyorlar nereden alabilirim başka 
  • mevooomevooo Posts: 0Member Beginner
    kesinlikle eski fiyatlar gelmeden cash cekmeyeceğim resmen soygun!
  • caganerdemcaganerdem Posts: 25Member Beginner
    Maalesef durum bu ama adamlar günlük hayatlarında da şirketin alışveriş,borç,harcama,tahsilat vs. her kısmında dolar kullanıyorlar haliyle ve şimdi 1365 WRC 15 dolar mesela yani diğer her ülkeden bu para tahsil ediliyor ama biz şu an 95 TL ödemek zorundayız buna bu bize soygun gibi gelse de onlara aktarılan para gene 15 dolar bir karları yok çünkü paramız değersiz. Yani ülkemizdeki ekonomik sorunları adamlar kendine dert edip bize 25 e verseler bunu aslında bizden tahsil ettikleri rakam 4 dolar falan olacak bize adaletli gelse de aslında diğer oyunculardan 4 5 kat daha az para almış olacaklar bizden.

    Zaten hep dolar kurundan tl fiyatları yer alıyordu sitede ama o kadar değişken ki son birkaç aydır bir 7 bir 5,5 bir 6,5 falan en iyisi direk dolardan koyalım da her gün her gün uğraşmayalım tahsilat sırası zaten bankaları o günkü kurdan çeviriyi yapar demiş adamlar... Ülkenin berbat ekonomisinin sonucu bu. Şimdi siz atıyorum bir alman ile yıllardır ticaret yapıyorsunuz her yıl adamdan 10.000 euroluk yani o zamanın parasıyla 50.000 TL ye mal alıyorsun ama bir gün senin ekonomin alt üst oluyor ve euro 8 tl seviyelerine geliyor 5 tl den... Almana diğer sene gene 50.000 TL gönderirsen aslında adama 10.000 Euro değil 6250 Euro göndermiş oluyorsun. Alman da sana der ki kardeşim kusura bakma bende burada çoluk çocuk geçindiriyorum aynı sayıda mal isiyorsun ama neredeyse yarısı kadar para göndermişsin der adama ve senden gene 10.000 euro mal talep eder. Zaten ekonomik krizde olmamızın sebebi bu herşeyimiz ithal ve artık ne alıyorsak 2 katına alıyoruz e bunun online bir oyuna yansıması da normal maalesef... İlk gördüğümde bende köpürdüm ama bu açıdan bakarsanız biraz anlarsınız 
    BadMeetzEvilTankTesla
  • turkishsecurityturkishsecurity Posts: 3Member Beginner
    Zaten oyuna hepimiz soğuk durumdaydık artık hiç sevgimiz kalmadı oyuna 10-15 arkadaşım vardı onlarda bıraktı zulaya döndü hiç kimsede dolarla felan alışveriş yapmaz bende bırakıyorum. Hadi kendinize iyi bakın.
    lfulyal
  • warrockchar07warrockchar07 Posts: 2Member Beginner
    Bu fiyatlara cash satılır ise oyuncular oyun içinde item alamayacak ve alamadığı içinde oyundan keyif alamıyacak bir süre sonra oyunu bırakıp gidecek sonuç bu.
  • azak1996azak1996 Posts: 19Member Beginner
    TL geri gelse bile fiyatlar yine dolar üzerinden hesaplanacağı için vereceğiniz para değişmeyecek bu arada türkleri takan yok zaten oyunda pek türkte kalmadı parmakla sayılır ayrıca oynayan bütün oyuncularda silahlar retail yeni oyuncuda yok oyunda yeni oyuncu olsa bile şöylede bi durum var adamlarda retail var ben niye 30 günlük silaha bu kadar para verim diye düşünebilir böylece papayada yakında retail paketleri satmaya başlar :) 
    TankTesla
Sign In or Register to comment.