Optimizasyon sorunu

oguzhancavus25oguzhancavus25 Posts: 1Member Beginner
Oyunda ciddi bir optimizasyon sorunu olduğunu  düşünüyorum yüksek ayarlarda donma kasma sorunu var lag da cabası.
Ayrıca Urban Park Siege War gibi haritalrda oyunu yüksekte oynayamıyorum grafik düşürüncede sniperla uzağı goremıyorum sistem özelliklerim sunlar :

image
ekran kartımda 1 gb ati radeon hd 7350 eskiden 1 gb ramli pcde takılma donma yasamazdım su anda papayada bu sorunu yasıyorum sürekli sniper oynayan biriyim ve uzaktaki oyuncuları gözetlemem gerekiyor yuksege alınca sniper la sıkıntım yok ama bu sefer yakın savas karakterlerınde lag ve kasma sorunu oluyor kalıte dusurunce yakın karakterle sıkıntım yok bu sefer snıper uzagı goremıyor nasıl oalcak bu ıs ?

Comments

  • caganerdemcaganerdem Posts: 25Member Beginner
    donma için birşey diyemem ama nexon zamanında bir duyuru yapmış ve tüm oyuncuların bağlantısını bir havuzda toplayıp oyuna dağıtmak gibi bir sistem getirdiklerini duyurmuşlardı. Lag sorunu %90 çözülmüştü... Sanki o gitmiş 1 aydır adamları görmeden ölmeler ya da duvarın içinden geçiyormuş gibi görünen kullanıcılar var. Vuruyosun vuruyosun ölmüyor bazıları çünkü aslında senin ateş ettiğin yerde değil 1 2 adım atmış sen göremiyorsun gibi şeyler yaşanıyor. sorun benden mi diye defalarca internetimi pingimi yokladım. Çeşitli komutlarla ve programlarla kontrol ettim internetim gayet iyi ama 3-4 haftadır durum bu herkes herkese lagsın get dsl vs. diyor. Bilgisayarım rezalet oldugu için video çekerken oynayamıyorum ama  mesela adamı arkasından tarıyorum dinamik crosshairle anlıyosunuz hani mermilerin değdiğini adam ölmüyor hatta kesin öldü diye ateşi bıraktığım çok oluyor çünkü ölmesi gerek. bunu sık yaşıyorum. 8 yıldan fazladır oynarım bu pc ye rağmen hala en iyi şekilde mücadele ediyorum ne pc lere karşı... ama 3 haftadır anlamsız şeyler oluyor. Artık adımız gibi bildiğimiz bu oyunda bir gariplik olduğunu da anlıyoruz hani tabi ki kafanızda kuruyosunuz muhabbetine girmeyin... Oyunda bir LAG  problemi bariz... Çözüm üretirler mi göreceğiz
    TankTesla
Sign In or Register to comment.