KÜFÜR HK.

LacadrimasLacadrimas Posts: 2Member Beginner
Küfür hakkında herhangi bir işlem yapılmıyormu? artık çok sıkıldım ben bu işten.bir yaptırım olması gerekiyor çünkü bu siber suçlara girer.10 yıldır şu konuda hiçbir şey YAPMADINIZ!.böyle saçma bir anlayışla bu oyundan herkesi bıktıracaksınız!!!!!

Comments

  • HGMClimaxHGMClimax Posts: 135WR GM Trainee
    Merhaba @Lacadrimas,

    Oyun içinde size küfür eden kullanıcılar için bir ekran görüntüsü alın ve bize rapor edin. Gerekirse kullanıcıyı 7 gün boyunca susturacağız.

    Aşağıdaki bağlantıdan bize ulaşabilirsiniz:

    Aşağıdaki bağlantıdan kurallara bir göz atabilirsiniz:
  • CILGINAGACILGINAGA Posts: 36Member Beginner
     herif ovc nin dibine vurmuş yada program açıp 2 mermiyle öldürüyor. ne yapıcan ?? oyun zevkinin içine ediyor. oyunda hala program kullanlanan 2 mermiyle karşıdakini bezdiren ezikler oyundan soğutuyor .. gm ler ise hiç bir işe yaramıyor. anca resim at video at . gir bak oyuna ama oyuna 100 lwl hesapla değil 30-35 lwl hesapla girin odaları dolanın zaten hemen her odada var 2 mermiyle kd kasan eziklerden. 100 lwl hesapla giriyor gm olduğu belli programları kapatıyor yada hemen oyundan kaçıyorlar.
    TankTesla
  • TankTeslaTankTesla Posts: 332Member Intermediate
    Sayın CILGINAGA çok haklısınız efenim. Gerçekten oyun ile alakası olmayıp oyun normalinden daha fazla hızlı oyuncular var. Lütfen  intel amd ayarlarına eşdeğer bir iyilikler getirilmeli bu kadar bariz bir dengesizlik başka hiç bir yerde yoktur sanırım. Saygılarımla.
Sign In or Register to comment.