BIKTIK USANDIK ARTIK YETER!

xLazPrO61xLazPrO61 Posts: 24Member Beginner
KARDEŞİM BURADA KAÇ KEZ DİLE GETİRDİK GÖRMEZDEN GELMEYİ BIRAKIN ADAM GİBİ ADAM OLUN ŞU OYUNA YA SAHİP ÇIKIN YADA YAPTIĞINIZ GÖREVLERİ BIRAKIN! 

MİGULEON ADAM GELMİŞ TURNUVA ODASINDA HER EL 1. OLUYOR ADAMA SEN ATEŞ EDENE KADAR ÖLÜYORSUN OVCNİN KRALINI YAPIYOR ADAMLAR KRALINI!

OYUNDA GİRİN TURNUVA ODASINA HERKESE SORUN... ODANIN HEPSİ BU ADAM OVC DER GÖZ GÖRE GÖRE BU İŞİ YAPIYORLAR BİZ HAKKIMIZLA OYNADIĞIMIZ ODADA TURNUVADA TP PUANI KAZANAMIYORUZ YAZIKLAR OLSUN BÖYLE SİSTEME.
TankTesla

Comments

  • xLazPrO61xLazPrO61 Posts: 24Member Beginner
    ŞİMDİ ADAM ÇIKIP OVC Yİ KANITLA VİDEOYA AL DİYECEK. KİMSE MİLLETLE DALGA GEÇMESİN GÖREVİNİZİ YAPIN GİRİN TURNUVA ODASINI AZ İZLEYİN. OYUNCULARI DİNLEYİN BIKTIK BIKTIK!!!! 
    TankTeslaSatKomando07
  • TankTeslaTankTesla Posts: 332Member Intermediate
    Sayın xLazPr061 bu konuda çok haklı. Kesinlikle yolunda gitmeyen bir takım olaylar var. Oyunda normalin üst seviyesinde hızlı oyuncular bariz mevcut. Ve bir kaç kişiden de öte takım olanların çoğunda sıkıntılar mevcut. Hız, duvardan geçme, mesafe gözetmeksizin tek mermide öldürme ve henüz düşmanı görmeden öldürme v.b. gibi. Çok özür dilerim sizlerin takdirine bırakıyorum. Saygılarımla.
    xLazPrO61
  • xLazPrO61xLazPrO61 Posts: 24Member Beginner
    Bu olayı yapan arkadaşların tanıdıkları sayesinde banlanmadığını düşünüyorum. Klan ismi vererek tüm oyuncalara iftira atmak istemem ama çoğunluğu Türk olan bu klanda aylardır bu işi yapıyorlar. Tüm oyuncalara ve Adminlere tavsiyemdir bir kez olsun o turnuva odasına girin ve izleyin nelerin döndüğünü. Kaç kez raporlanmışlardır ve ona dahi gerek yok adminler şahsen biliyorlardır ne halt olduklarını fakat kesinlikle burada bir arkadaşlık veya dostluk var ki bu olayların üstünü kapatıyorlar. 
    TankTeslaSatKomando07
  • TankTeslaTankTesla Posts: 332Member Intermediate
    Geçen biri normalden çok hızlı 0vc dedim bana i9 falan cart curt yazılar yazıyor. Benim anlamadığım sorun AMD olarak bazı intel kullanıcılardan üstün olduğumu yada aynı ayarda olduğunu düşünüyorum. Bu oyun ile intel arasında bir bağ mı var. AMD olarak Nexon da hiç bir sıkıntı yaşamıyordum, bu nasıl bir iştir. :) Saygılarımla...
  • xLazPrO61xLazPrO61 Posts: 24Member Beginner
    Diyorum ya insanları saf yerine koyup boş boş konuşuyorlar. İşlemcisi istediği kadar i9 olsun BIOS'tan müdahale edilmediği sürece oyun o kadar hızlanamaz imkanı yok. Eğer zaten işlemciye göre oyun iyi veya kötü oynanacaksa direk bırakalım zaten :D bileği olmayanlar yaptıkları illegal şeyleri legal gibi göstermek için boş boş konuşurlar :)
  • TankTeslaTankTesla Posts: 332Member Intermediate
    İnşallah şu intel amd saçmalığı son bulur. Sadece  AMD Wr'de sıkıntı yapıyor.
  • xLazPrO61xLazPrO61 Posts: 24Member Beginner
    Dünyada çokca fps oyunu var papayaplay küçük bir yardımlaşmayla ya da araştırmayla bu sorunu çözebilir diye düşünüyorum ama nerdeee :(
  • ncabreakcancabreakca Posts: 5Member Beginner
    2 yıl once bıraktım hala aynımı ya oyun
  • caganerdemcaganerdem Posts: 25Member Beginner
    OVC sorununu çözdük derken sadece programlarla yapılan sorunu çözdüler milletin BIOS ta yaptığı değişikliklere müdahale etmiyorlar sorun şu ki ben intel pentium 2.5 ghz ile fanı bile olmayan dumanı görünce 20 fps e düşen normalde de en düşük grafikte 60-70 gören bi ekran kartıyla mücadelemi vermeye çalısıyorum ama karşı taraf sırf bilgisayarı iyi diye benden 2 kat hızlı hareket edip ateş edebiliyor. 0,5 saniye ile bile kazananın belli olduğu bir oyunda bu farkın yarattığı adaletsizlikten sorumlu olan oyun yapımcılarıdır tabi ki. Herkes beni onaylayacaktır burada Haribooo, DragonForce ilk aklıma gelenler zaten 5 ghz olan pc lerini bir de overclock yaparak oyunda uçuyorlar 1 buny hoop ile haritayı yarılayan gördüm. bu oyunun bu kadar hızlı olması,taklaların , buny hoopların olması da bu aradaki farkı çok daha arttırıyor. Bir çok oyunda pc si iyi olan daha avantajlı olsa da bizim bu oyundaki fark hiç bir oyunda yok bakın 8 yıllık bir oyuncu olarak söylüyorum bunu...
     
    Böyle güzel tankların,uçakların,harika silahların, modların oldugu bir oyunun hiç bi zaman zirve görememesinin, tanınmamasının,bilinmemesinin, fazla oyuncuya sahip olmamasının sebebi de zaten bu... yeni oyuna giren birisinin o pc lere sahip 2-3 oyuncuya denk gelmesi ile yaşayacağı şok ve çaresizlik oyunu anında bırakmasına sebep olmakta bunu anlayamadılar. Düşünsene oyuna giriyosun yeni bi oyun senin için ve birileri uçar gibi hareketler yapıyor zaten oyuna hakimler... hani kim devam eder ki 100 tane başka FPS oyunu varken.

    Çare nedir bilmem bu benim işim değil ama bir çare bulunması şart. 
    TankTesla
  • TankTeslaTankTesla Posts: 332Member Intermediate
    Sevgili caganerdem, öncelikle yapmış olduğunuz aydınlatıcı yazılarınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Yazınızda bahsi geçen oyuncular bana göre kesinlikle hileci. Bu durum buradakilerden ibaret değil ve fazlası da vardır. İnşallah temennimiz daha adaletli bir eğlence merkezi haline gelmesi. Gidişatı hiç beğenmiyorum. Saygılarımla...
  • caganerdemcaganerdem Posts: 25Member Beginner
    Daha Battle Royal'de intihar edip hiç bir şey yapmadan oyun kazanan adamları engelleyemediler ya çok basit haritadaki ''mayınlı alan'' kısımlarını kullanan denize açılıp bi şekilde intihar edenler var ve bunu kaldıracaklar çok basit 4 aydır bunu yapamaıyorlar böyle basit bir şeye çözüm bulamıyorlar ama bize OVC gibi büyük bir problemi çözdüklerini söylüyorlar :D yersen gerçi saf arkadaş çok, yiyen yiyordur.
    TankTesla
Sign In or Register to comment.