Fps Drop ve Cash fiyatları

mbesiroglumbesiroglu Posts: 3Member Beginner
edited December 2019 Turkish
Oyunda 1660ti ekran kartı ve amd ryzen 5 2600 ile fps sorunu yaşıyorum halen optimizasyonla ilgili birşey yapmadınız ve aynı zamanda bu cash fiyatları cok yuksek ve bu size oyuncu kaybettiriyor bu konu hakkında ne yapacaksınız merak ediyorum.
TankTesla

Comments

  • TankTeslaTankTesla Posts: 332Member Intermediate
    Sayın mbesiroglu, öncelikle sizin de belirttiğiniz gibi amd işlemcilerin oyundaki performans farkı intele göre düşük seviyede. Bildiğim kadarıyla WarRock işlemciye dayalı bir oyun. İşlemci iyi olsun yeterli :) Ve ben Amd sistemden intel'e dönüş yaptım bütçeme göre az da olsa  farkı gördüm. Ve son olarak nakit fıyatları aşırı pahalı sanırım bu dolar endeksli olabilir...Saygılarımla, iyi forumlar.
  • mbesiroglumbesiroglu Posts: 3Member Beginner
    Sayın TankTesla,öncelikle cevabınız için teşekkürler.Yılın 2019 olduğunu göz önüne aldığımızda amd ve intel işlemcilerin oyun içinde bu kadar fark yaratması sizcede saçma değil mi ? Bir optimizasyon ayarı yapılması bu kadar zor olmamalı bence.Cash fiyatlarını daha fazla oyuncu kaybettikleri zaman belki düzeltirler :)
    TankTesla
  • TankTeslaTankTesla Posts: 332Member Intermediate
    Efendim bu konuda sizlere desteğim tamdır. Kesinlikle işlemciler arası büyük sorunların çözümü elbet vardır. Sayın yönetim bu konuda iyileştirme belirttiğiniz gibi optimizasyon uygulanabilir. Umarım yakın zamanda bu gibi sorunun tamamen yok edilip herkesin özgürce rahat oynayabilen ve eğlendiren bir oyun olması hale gelmesini umuyorum. Saygılarımla...
Sign In or Register to comment.