Hocam bir kusur mu ettik size derdiniz ne :) ?

caganerdemcaganerdem Posts: 25Member Beginner
Battle Royal de haftalık ödülleri kazanıyorum ama ödüller eksik geliyor, bu hafta da 1. bitiriyorum çıkıyorum bi bakıyorum haftalık durumda hala 3 galibiyet görünüyor kaldı orada. Tek seferlik bi hatadır dedim ama üstüne 2 kere daha kazandım yok takıldı 3 e. Zaten kazanınca ödülleri eksik verdiniz 2 hafta,, şimdi onu bile çok görüyorsunuz. Oyuna ilk girişte de hep sorun yaşıyorum 5-6 kere şifremi tekrarlamam gerekiyor o da ayrı sorun,   yani şu oyunu; günlük hayattaki beni sevmeyen insanlar yönetse bana bu kadar zulüm yaşatırlardı oyun içinde. 

Comments

  • TankTeslaTankTesla Posts: 332Member Intermediate
    Öncelikle benim bildiğim kadarıyla BR de galibiyet sayacının işlemesi için oyun içi en az 10 dakika kalmak gerekiyor. Eksik ödüller için destek almanızı öneririm Saygılarımla.
  • caganerdemcaganerdem Posts: 25Member Beginner
    hocam 57 kere 1. oldum 2 haftada winrate sayacım devam ediyor ama ödülü verecek sayaç takıldı. 10 dk dan daha kısa sürede oyun nası bitebilir zaten beklemesi kutuları açması,toplaması yavaş yavaş herkesin ölmesi çemberin daralması falan bana 10 dk da bitir desen de bitiremem. Bu bildiğin bug yani kaldı öyle .Ödüllerde de 1. olduğum ödülü veriyor ilk 3 e girdiğimi vermiyor ya da bi sonraki hafta tersini yapıyor ikisini birden vermiyor bana tamamlamama rağmen. e şimdi baktılar kolay kolay bitiriyorum görevi sayacı durdurdular gibi oldu :) 
  • TankTeslaTankTesla Posts: 332Member Intermediate
    Sizi anlıyorum fakat banada çok oluyor. çok uzun süre oynadığımı sanıyorum ama 3 veya 5 saniye ile ödül sayacı işlemiyor. Kısa bir not .Efendim BR deki 2 ödüllerin zaten ikisini vermiyor. 10 defa ilk 3 e gir görevini yaptıktan sonra 10 defa galibiyet görevini de yaparsanız, sadece 10 defa galibiyet hediyeleri gelir. 10 defa 3. olma görevi yapsanız dahi gelmez. Ve ya 10 defa ilk 3 e gir görevini yaptınız ama 10 sefer galibiyet yapmadınız bu esnada 10 defa ilk 3 hediyeleri gelir. Saygılarımla...
  • caganerdemcaganerdem Posts: 25Member Beginner
    ha onu bilmiyordum ben ikisinide almalıyım diye düsünüyordum aslında öyle daha mantıklı ama olsun sağ ol.
  • TankTeslaTankTesla Posts: 332Member Intermediate
    Bencede iki ödülü de verseler çok iyi olur ama bu konuda biraz cimrilik yapıyorlar :) Saygılarımla. iyi oyunlar

Sign In or Register to comment.