HESAP TAŞIMA

mgokcenmgokcen Posts: 2Member Beginner
Arkadaşlar merhaba. Eski warrock oyuncusuyum. Çarım nexon şirketinde kaldı. Şimdi çarımı tekrar buraya geçirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim, bu işin yolunu bilen varsa yardımcı olabilir mi ? Şimdiden çok teşekkür ederim.

Comments

  • TankTeslaTankTesla Posts: 332Member Intermediate
    Efenim artık aktarma söz konusu değil. Eski aktarma yapılamayan hesapların verileri tamamen silindi diye biliyorum. Çok geç kalmışsınız, üzgünüm. Eğer oyuna dönmek isterseniz yeni hesap açmayı deneyin. Saygılarımla.
  • mgokcenmgokcen Posts: 2Member Beginner
    Yeni hesap açtım fakat eski emeklerimin böyle silinmesi şirketlerin basitsizliğini göstermektedir.
  • TankTeslaTankTesla Posts: 332Member Intermediate
    Efenim bu konu üzerinde baya duyuru oldu, takip etmekte geç kalmışsınız demektir. Hesapların aktarma işlemi için ek bir süre verildi. Şirket olarak herşeyi yaptılar. Gerçekten emeğiniz silinmesine üzüldüm. Herşeyin hayırlısı... Saygılarımla.
  • MODHavanaMODHavana Posts: 69WR GM Beginner
    Değerli Tesla'nın da belirttiği gibi hesap geçişleri malesef bitti.
    Oyun Papaya'ya geçeli uzun zaman oldu.
    Hosgeldiniz, basarılar dileriz yeni hesapla.

    [HGM]Havana
    TankTesla
  • mgokcenmgokcen Posts: 2Member Beginner
    Açıklamalar için teşekkür ederim Tesla. Senelerce verdiğim emeği hangi hakla silebiliyorlar ? Maillerimide kontrol ettim geçiş süreciyle ilgili bilgi verilmemiş. Her geçen gün kötüleşen bir warrock,kötüleşen bir yönetim ekibi görmekteyiz. Oyuncuları oyundan soğutmak için elinden geleni yaptınız yapmaya devam ediyorsunuz. Sanırım eski arkadaşlarımla (ekip) bu oyuna geri dönüş yapmayacağız
  • TankTeslaTankTesla Posts: 332Member Intermediate
    Yaşadığınız sorun için gerçekten çok üzüldüm. Aktarma için forumda da manşet yapıldı, forum girişinde direk ekrana aktarma ile ilgili bilgiler ayrıntılı verilmişti  sanırım siz foruma o zamanlar bakmadınız, herşeyin hayırlısı efenim.
  • 81DzCe8181DzCe81 Posts: 0Member Beginner
    iyi günler bu hesabı taşırken email yazmıştım ama şuan email çalışmıyor nasıl değiştire bilirim
  • TankTeslaTankTesla Posts: 332Member Intermediate
    E-mailiniz sıfırlanmış olabilir, hemen yeni e-mail oluşturarak aynı e-maili yazarak aynı hesabı oluşturma yapın.Bir başkası tarafıundan alınmadan yapın derim. İnşallah sorun yaşamazsınız. Saygılarımla.
Sign In or Register to comment.