M249 ve AW50F

mertklicmertklic Posts: 7Member Beginner
Merhaba,
Uzun zaman sonra oyuna geri döndüm ve bir soru sormak istiyorum.
M249 ve AW50F silahları orantısız güçlü değil mi?
Barrett yine mantıklı yavaş ateş ediyor mermisi az vs. fakat AW50F belediye dağıtmış gibi. Arabaya uçağa biniyorsun tak kafana mermi. M249 da bitmek bilmeyen mermisiyle assault silahlarından bile daha etkili. Herhangi bir battle group maçına girince Tab'a basarak sniper üstünlüğüne de bakmanızı öneriyorum. En azından AW50F nerflense bu kadar kanser olmaz. Bir de helikopterleri eriten başka bir sniper silahı da var fakat adını bilmiyorum.
İyi günler

Comments

  • TankTeslaTankTesla Posts: 332Member Intermediate
    Efenim öncelikle tekrar hoş geldiniz. Bahsi geçen silahların biri yani aw50f üzerinde oynama yapıldı diye hatırlıyorum. Bundan sonra aw50f araçlara hasar veremiyecek ama içindeki kişiyie hasar verebilecek. Tabi bu tank gibi zırhı yüksek olan araçlar hariç. M249 mermi olayı 100 ama şurda bir problem var kimi arkadaşlar normal oyunculardan çok hızlı olduğu için benim gözlemlediğime göre macro  kullanımı da var nokta atışı sekmeme ayarı gibi, sanırım siz onlardan birine denk geldiniz ve m249 çok etkili olduğunu hissettiniz, ve haklısınız hileci gibi olanlar m249 u sekmeden mesafe gözetmeksizin hedefi ıskalamadan ve bir snip gibi öldürme yeteneğine sahip.Ve bunu ben kullanınca hedef hariç her şere mermi sıkıyorum :) Her neyse çok yazdım beni affedin. Saygılarımla.
  • caganerdemcaganerdem Posts: 25Member Beginner
    M249 zaten aslında assault silahı. Çok güçlü olduğunu düşünmüyorum 5-6 ghz ile harika bilgisayarlar ile oyunu oynayan arkadaşlar var onlar ne kullanırsa kullansın normal silahtan güçlüymüş etkisi verir. Ama BG de oyunu oynayanların bir çoğu heavy karakterini seçtiği ve onda da m249 kullandığı için o gözüne batmış yani o arkadaş başka karakter seçse başka silahla oynasa da normalden güçlü gibi gelir. m249 100 mermi evet bitmek bilmiyor ama seni bir o kadar da yavaşlatıyor normal bir silahla oyunu oynamaktan daha zor daha çok SP yer daha yavaş kalırsın. Bir silahta avantaj varsa mutlaka bir dezavantajı da vardır aw50f için de geçerli. Zaten aw50f nin gücünü düşürdüler isabet oranını bozdular. Nasıl ki AI AW ile mesafe tanımaksızın ip gibi gidiyorsa mermi aw50f de araç içini vurabiliyor ama ip gibi gitmiyor yani. son olarak m249 beta sürümden beri aynı özellikte zerre oynamadı ve zaman geçtikçe haliyle oyuncular çok daha profesyonelleşti + çok daha iyi bilgisayarlara sahip oldu... Hem böyle şeyleri de kafaya takmamak gerek her fps oyununda öne çıkan 3-4 silah olur .
Sign In or Register to comment.