OYUNUN PAKET İÇERİĞİ ÇOK AZ

sessizcee42sessizcee42 Posts: 2Member Beginner
Mağazada hep aynı silah ve tasarımlar var. Sürekli birini koyup diğerini kaldırıyorsunuz ve yeni çıkan tasarımları sadece kutuları açmakla sınırlı kılıyorsunuz. O kutuları tamam yine yapın ama bazılarınıda paketler halinde mağazaya koyun ki bizde alalım. 

Gunsmithteki silahları çıkarıp oynamak için kaçtır uğraşıyorum birtürlü başaramadım. AK47-ELECTRO için..

Bu Gunsmithteki silahları paketler halinde pazarlayabilirsiniz cidden iş görür ve bizlerde faydalanırız. Scar silahının mermisi yetersiz en azından Arrr desenindeki gibi 25 olabilir veya Arrr desenindeki Scar'ı pazara koyabilirsiniz.

Sürekli mağazada aynı desenleri döngü halinde pazarlayıp yeni gelen desenleri kutulara koyarak şansa bırakıyorsunuz ve bu durum cidden saçma geliyor. Bari güncel deseni kutulara koyup ondan öncekini paket olarak pazarlayın. Mesela şuan halloween deseni yeni.. Tamam bunu 150 cashlik kutulara koyun. Ondan önce ne vardı? Arrr'mıydı her neyse. Onlarıda premiumlu paketler halinde pazarlayabilirsiniz. Sürekli autumn, recretional vs. hep aynı sıkıcı paketlerden ilerliyorsunuz buda iştah kabartmıyor.

Saygılar, iyi çalışmalar.
eucestodaTankTesla

Comments

  • TankTeslaTankTesla Posts: 332Member Intermediate
    Wr nin akıbeti belli değil, sezon sonu belli olucak. Hayırlısı inşallah.
  • sessizcee42sessizcee42 Posts: 2Member Beginner
    Belli zaten oyunun şuanki halinden. İçerikler falan çok az. Cashleri düşürmüşler birde. Zaten oyunu Türkler kaldırıyor. Cashi arttırmaları gerekirken dahada düşürüyorlar. :D Mağazadaki paketlerin çoğu  neredeyse 1 senedir duruyor orada. Hiç değiştirmiyorlar.Değiştirdikleride mevcut paketleri döngü halinde koymaları.
  • TankTeslaTankTesla Posts: 332Member Intermediate
    Ben oyun marketine hiç bakmıyorum artık, hileciler ceza almıyorsa oyunun sonu geldi demektir. Daha önceki başka kapanan oyunlarda hile çoğaldı bakım yapılmadı sonunda kapandı. İleriki zamanlarda böyle olursa sonu kötü olur. Yine herşeyin hayırlısı olsun...
  • sessizcee42sessizcee42 Posts: 2Member Beginner
    Bakalım artık ne olacak.
Sign In or Register to comment.