Önerileriniz

HGMPainHGMPain Posts: 151Approved Member Trainee
Merhaba, 

War Rock hakkındaki görüşleriniz bizim için çok önemli olduğu için, sizden oyuna eklenebileceğini düşündüğünüz profesyonel önerileri buraya yazmanızı istiyoruz.

Fikirlerinizi ve görüşlerinizi bizimle paylaşın ancak lütfen konuyu olabildiğince temiz tutmaya çalışın. 

Bütün önerilerinizi burada toplarsak bizim için daha kolay olur o yüzden bununla ilgili konuları açıp diğer oyuncularla tartışabileceğiniz gibi buraya da yazabilirsiniz.

İyi bir işbirliği için umut ediyoruz!

HGM'leriniz
TankTeslaGiroudFRDeCCaLxCeLLaT
«13

Comments

  • GiroudFRGiroudFR Posts: 14Member Beginner
    İlk önce yeni görevinizde başarılar diliyorum, Umarım görevinizi ADİL ve Türk oyuncular için iyi bir şekilde kullanırsınız.
    Önerilerime gelicek olursak;
    -WarRock u sürdürülebilir olması için Rekabetçi ( competitive ) modlarına önem verilmesi lazım, Clan War sistemin top 3, 5,10 clana ve üyelerine özel ödüller veya Clan War oynayan oyunculara extra exp&dinar veya item verilebilir (clan war gloves veya karakter takıları)
    - OVC fixlenmesi lazım, bu yapılmazsa zaten oyuna yeni oyuncu gelmez ve şuan oynayan oyuncular da bırakır ki öyle de oluyor oyuncu sayısı azalıyor her gün.
    - Oyunun web sitesine Özel Rank sistemi gelmesi lazım, Wa-Sta da olduğu gibi oyuncuların günlük KD oranları , ülkeleri , son online saatleri ve Klan bilgilerini görmemiz gerekli.
    - Webshop da permanent itemlerin satılması gerekli, yeni hesaplara ve oyunculara büyük haksızlık, eski hesaplarda 70-80 retail varken yeni başlayan kişilerin elde edebileceği weapon sayısı çok az
    - Oyun içi cephane düzenlenmeli , Level up ödülündeki dinar arttırılmalı, Bir oyuncu PX itemleri almak için 200.000 dinar harcaması gerekli fakat oyun içinde elde edilmesi çok zor, ya itemlerin dinar fiyatları düşürülmeli ya da level up ödülleri arttırılmalı. Medic box stamina adrenaline crosshair bandage ve dahasını almak çok zor dinarla
    - OVC fixlendiği zaman oyuna yeni oyuncuların katılması için reklam yapılmalı, Twitch yapanlara ödül verilmeli, 4vs4 clan turnuvası yapılmalı
    - Yeni bıçak skinleri gelebilir, bıçaklara yeni efektler getirilebilir. CS:GO daki gibi kelebek bıçak tarzı olabilir
    Sosyal medya etkinlikler yapılmalı Eski WarRock Global facebook sayfası 42.000 Like varken yenisinde 1-2 bin, Sosyal medya aktif kullanılmalı, 10.000 like gelirse 10 gün %200 exp event tarzı etkinlikler olabilir
    sweetkinq22TankTesla0range7166mvpendlesslovesxbeawolf
  • DeCCaLxCeLLaTDeCCaLxCeLLaT Posts: 0Member Beginner
    oyunun uzerindeki agırlık artırıyorsunuz cok sayıda gereksız oynanmıyan map var oyun cok sayıda pc de kasıyor buna bir çözüm olursa iyi olur bunun harıcınde oyun içerisinde overclock en buyuk sorunlardan biri dıkatte alacagınızı umuyorum iyi kolay gelsin
    BadMeetzEvilTankTesla
  • MedicalistMedicalist Posts: 7Member Beginner
    Merhaba HGMPain benim profesyonal önerim oyunda her hafta sonu en az 1 event olması ve büyük bir turnuva yapması papayanın oyunu aldığından beri bir icraat göremedik bizde dahil olmak üzere oyuna soğuk durumdayız çünki level için oynayanlar kadar bu oyunu rekabet için  oynayan oyuncularda çok fazla tanıdığım çogu kişi bu durumdan şikayetci eslci arkadaşlarımızın hepsi oyunu bırakmış durumda başka oyunlara yöneldiler öncelikle size tavsiyem bu oyuncuların geri dönmesini sağlamanız yapıcağınız bir clan turnuvası haberi çoğu oyuncuların oyuna geri dönüş sebebi olacaktır sürekli boyayıp boyayıp silah satışı yapılıyor sıkıldık bu durumdan oyunun çoğunlugu bu oyunu rekabet için turnuvalar eventler için oynuyor papaya oyunu aldığından beri bir kere bile turnuva duyurusu yapmadı bu konuyu yetkili yerlere iletmeni rica ediyorum.

    Saygılarımla,
    TurkeyWRS / Medicalist
  • viprestigeviprestige Posts: 2Member Beginner
    Overclock zaten papayaplayın bahane ile hesap kapatmak için kullandığı birşey ona engel olmazlar bu yüzden çok oyuncu kaybettiler ve devam edecekler 
  • LUULLULUULTLUULLULUULT Posts: 14Member Beginner
    Medicalist'in de dediği gibi warrocka competitive(rekabetçi) bir ortam getirilmeli. Aylık clan  turnuvaları buna örnek olabilir. Oyun artik tam bir mmorpg oyununa dönüştü. Millet hasta gibi level kasmaktan başka bir şey yapmıyor. Bu durum da premiumsuz oyuncuları sıkıyor doğal olarak amaçsızca publicde adam vurmak yeterince keyif vermiyor. İkincil olarak onca ısrara rağmen yeni server gelmemesi konusunda sadece ben değil bütün oyuncular şikayetçi durumda. Kutuların arkasında ölmekten, başkasının bombası patladıktan 15 saniye sonra ölmekten cinnet geçiriyoruz. Bu lag durumu genelde Amerikan ve Hindistan'lı oyunculara karşı oynandığı zaman yaşanıyor.Warrock her ne kadar mekanik olarak bana göre dünyanın en iyi fps oyunu olmasına rağmen(mekanik olarak diyorum, takla atma bunny hop vs) lag sorunu oyunun kalitesine bir hayli düşürüyor.Amerikan ve Hindistan sunucusu gelirse oyunun eskisi gibi tekrar  mükkemmel olacağına inanıyorum.Saygılarımla
  • DeliTURKDeliTURK Posts: 2Member Beginner
    Merhaba. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum; EAC'te bir sorun var. Oyunla alakası olmayan yazılım programlarımdan ötürü ban yediğimi düşünüyorum. Öncelikle bunun tespiti gerekli haksız ban yemiş olanlar bu durum göz önünde bulundurulup hesapları açılmalı ve bu durum düzeltilmelidir. Benim yazılım programlarım işimle alakalı ve zevkle oynadığım oyunun içine edecek şekilde bi amaç için kullanmıyorum. Düşünmüyorum da.. Yıllarca aynı PC ve aynı hesapta bulundum ve sizin boktan programınız beni banladı. Hackingmiş. Peh! Eskileri de oyundan soğutursanız bu oyunda adam kalmaz. Hesabım açılana kadar da dönmeyi düşünmüyorum. 
    Ayrıca; oyun eşit şartlar altında oynanmıyor. Servere yakın olanlar veya PC'si iyi olanlar daha bi avantajlı. Lag konusuna girmeyeceğim bunun nasıl bi bok olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Amerika kıtası ve Hindistanla aynı serverdayız. Komedi.
    jeresa
  • HGMPainHGMPain Posts: 151Approved Member Trainee
    Sizden bu güzel fikirleri okumaktan çok memnunuz ve umarım bu şekilde devam edersiniz.

    @GiroudFR
    1- İşlemde olan bazı şeyler var, ama şunu da belirtmek isterim ki bunlar zaman alabiliyor yani herşeyi aynı anda eklememiz mümkün değil. O yüzden sabrınıza ihtiyacımız var.
    2- OVC WarRock'da çok büyük bir sorun. Teknik ekibimiz sorun üzerinde çalışıyor. Bunun tam olarak ne zaman çözüleceğini henüz bilmiyoruz.
    3- Bunu özel olarak LGM/HGM ekibinin tartışması gerek.
    4- Retailler çok nadirdir. Oyuncular Retailleri Mystery Box'lardan veya Millitary Supply Key'den veya bir kaç miktar WRC harcadıktan sonra alabilir. Diğer şeyler şu anda dikkate alınmamaktadır.
    5-Yüksek seviyede olan oyuncuların Dinar'ın yeterli olmasındandır tabii ki başka bir şey için harcalar ise yetmez. Yeni oyuncular için her seviye atlamada 10.000 Dinar veriliyor ve PX eşyaları zaten Premium olmadan alınamıyor. Premium alırsan ordan da iyi bir miktar Dinar yükleniyor böylece bir miktar Dinar fazlalık olarak kalıyor.
    6- Bununla ilgili bilgimiz şu an yok.
    7- Death March 2 güncellemesi ile birlikte M7 Skini geldi (daha fazlası gelebilir) ve oyunda SW_MP1BD bıçağını da bulabilirsiniz (CS:GO oyununda bulunan bir bıçağa benzer).

    @DeCCaLxCeLLaT
    Bu konuların farkındayız ve çalışıyoruz.

    @Medicalist
    Rekabet sisteminin bazı iyileştirmelere ihtiyaç duyduğunun farkındayız ve bunu içsel olarak tartışıyoruz. Emin olun gelecekte bir şey gelecek.

    @LUULLULUULT
    Şu an oyunda belki 1000 aktif oyuncu var. Oyuna yeni sunucular eklersek bu 1000 oyuncu bölünür ve oyuncular hiç bir oda bulamaz. Oyuncu oranı yükseldiği zaman bununla ilgili düşünmeye başlayabiliriz.

    @DeliTURK
    EAC sebebsiz ve kanıtsız hesapları kapatmıyor. Bireysel sorularınız var ise lütfen bize Ticket yoluyla ulaşın.

    @xkanrevan
    Oyunda EXP kazancınızı arttırmak için yeterli yol var. Birkaçını listelemek gerekirse: Double Up, Double Up2, Double Up3, EXP 20%, EXP 30%, EXP 50%, Premium, Tactical Gear, karakter parçaları
    bunlar yetmezse Turnuva modunda daha fazla EXP kazanabilirsin.
  • entercx0835entercx0835 Posts: 3Member Beginner
    Oyuna kupon veya trade sistemi gelsin, eskiden Kupon sistemi vardı cash aldığımızda L85A1 & CX4STORM & AW50F kodları veriyordu onları ticaret yapabiliyorduk, Pubg, cs:go da trade sistemleri var kullanmadığımız itemleri trade yapabiliriz , hediye edebiliriz.

    Unforgettable 
    xbeawolf
  • deshicideshici Posts: 47Member Beginner
    -Öncelikle lag sorunu düzelmeli ben adamı vurtuktan 3 saniye sonra ben onun lagından ölüyorum bu sorun düzeltilmeli
    - Oyuna farkli turnuva modunda ki gibi bölümler getirilmeli 
    - Yeni silahlara skinler yapılmali
    - Karşılıklı öldürme sorunu giderilmeli bence iki kişinin aynı anda ölmesi kaldırmalı bence
    - Cogu bölümler de bug var onlar giderilmeli


  • MFZlada064MFZlada064 Posts: 1Member Beginner
    oyunda Retail Geleckmi ve daha fazal etkinlk olsa yada bu oyun paylaşma yapsanız oyun çok kişi gelir kolay gelsin iyi çalışmalar 
  • HGMPainHGMPain Posts: 151Approved Member Trainee
    edited March 2018
    Merhaba Askerler,

    @entercx0835
    Bunu özel olarak LGM/HGM ekibini su anda tartışıyor.

    @deshici
    1- Oyuna yeni modlar eklencektir. Yani gelecek olanları dört gözle bekleyin.
    2- Ekibe iletirim
    3 ve 4- Bu oyunun koduyla ve sunucun lagiyla cikan sorundur. Bunu cözmek kolay degil. Bu sorunları zaten DE'ye ilettik

    @MFZlada064
    1- Oyunda su an Retail kazanmak icin Mystery Box'lar var. Ondan baska 6000 WRC harcarsan "8th Slot M249 Nickel" alabilirsin. Gelecekte benzer satışlar gerçekleşecek fakat Nexon'da ki gibi Retail satisi olmayacak.
    2- Paylaşma ile ilgili su an birşey söyleyemem.


    Saygilarimla, 

    [HGM]Pain

  • mlk0608mlk0608 Posts: 26Member Beginner
    Pubg Mod "battle royal" Mod İstiyoruz.. Eski Shop yani Oyunun İlk Shop'un gelmesi "Eski Oyun Menü Tasarımı Oyun İçin Tasarımın Gelmesini İstiyoruz" Oyunu Biz Başından Sevdim Yeni Haliyle Değil , Bizler Yeni Modlar vb Yeni Araçlar veya Yeni Karakterler Gelmesin demiyoruz Gelsin Yeni Silahlarda Gelsin Oyun Menüsü ve Giriş Menusünün Aynı İlkindekiGibi Olmasını İstiyoruz! Oyuncular Onun İçin Biraktı Gelmediği İçin Lütfen Gelsin Artık!
  • t4m1hayvant4m1hayvan Posts: 10Member Beginner
    Oyun içi değilde genel olarak bi "REKLAM" yapsanız tadından yenmez.
  • 5053429650534296 Posts: 8Member Beginner
    Oyunda daha çok etkinIik yada Kupon Eventi gibi 5.8 soIatIar geIebir Daha fazaIa LGM/HGM  oyunda oIabir 
  • HGMPainHGMPain Posts: 151Approved Member Trainee
    edited April 2018
    Merhaba Askerler,

    @mlk0608
    Bunu özel olarak LGM/HGM ekibini tartışdı ama her şeyden önce, oyun icin yapılacak daha önemli şeyler var. Belki bu gelecekte bir konu olabilir.

    @t4m1hayvan
    Bu kesinlikle gerçekleşecek, ancak yeni oyuncuların memnuniyetsiz olmasını istemiyoruz. O yüzden önce oyunun tüm sorunları çözülmelidir.

    @50534296

    Bu tip bir etkinlik gelecekte görülecektir. HGM'lerin / LGM'lerin yapacak çok şeyi var, ama sizin için orada olmak için elimizden geleni yapmaya cal
    ışiyoruz.


    Saygilarimla,

    [HGM]Pain

  • mlk0608mlk0608 Posts: 26Member Beginner
    Biraz Önce Konu Açtım 
    Konu:Silah Pazarı Diye İnsanlar Süresiz İtemlerini Pazar'da Oyundaki WRC Altınıyla Satışa Çıkartık Elinde Fazla veya Beğenmediği İtemi Satabilmesi Güzel Olabilirdi Siteden veya Oyunun İçerisin'de Böyle Birşey İmkan Olsun İsterim Benim Elim'de Boş Silahlar Var Mesela Ben Onları Satışa Çıkartabiliyim Birde Clan Wars Olayını  Yeni Bir Sunucu Yani 3 Panel Sadece Clanı Olan Oyuncular Girmesi Amacıyla Güzel Olabilir , Birde Silahların Üzerindeki Renkleri Değiştirme Olayı Olsa Güzel Olabilirdi Paint Olarak Üzerin'deki REnkleri Kendi İstediğimiz Renklere Boyatabilmek İsterdim Kutudan Çıksa Çok Hoş Olabilir. Oyundaki Dürbünlerin Normal Oyunlarda Olduğu Gibi Bakış Açısını Biraz Daha Geriden Görmemiz Daha Hoş Olur Birde Dürbünleri Takıp Çıkartma Taktiğiyle Yenilikler İsterdim veya Susturucuyu Takıp Çıkartmak İsterdim Birde Lazer Gelebilirdi Onları'da Ya Parayla Günlük Yada Kutudan Çıkarta Bilirdik. Her Çumartesi veya Pazazar Saat 11.00 Gibi Eventler Olabilirdi 30 Günlük Silah Gibisin'den. Odadan Atma Süresini Biraz Daha Uzatabilrdiniz Bazılar Sırf Gıcıklık Olsun Diye Saatlerce Atmaya Çalışıyor Onun Yerine Tek Bir Oyuncuyu 1 DK Gibi Bir Aralık'da Oyun'da Atabilmeliyiz veya 30 Saniye Gibi. Birde Oyuncuların Üzerindeki Resimleri Daha Çoğaltabilirsiniz Bundan Kolayı Yokdur Sanırım. Eski Ana Menü Aynı Değilde Arkası Bence Aynı Renkde Olabilir Duruşu Görüntüsü Aynı Olabilir Shop Değişmese Olur İtem Yerleri Değişmese'de Olur Sadece AnaMenüyü Aynı Yapmanızı Tercih Ederim. Daha Hoş Duruyordu Çünkü! 6 - 7 Slotlar Boş Kalmış Bencee Oralarada Silah Koyma Şansımız Olsaydı İyİ Olurdu. Aslın'da Hilelerden Kurtulmak İçin Gece 3 den 5 e Kadar Günlük Bakım Yapabilirsiniz O Zaman Güncel Hileler Çıkamıyabilir. Fixlenmesi Adına. Lag Problemini Düzeltmenizi Tavsiye Ederim. Birde Ticketlere Cevap Vermeniz Uzun Sürüyor Bugları Düzeltin Lütfen Benim 2 Keyim Boşa Gitti Oysaki 150 Yapmıştım.
  • GiroudFRGiroudFR Posts: 14Member Beginner
    İlk yorumuma ek olarak bazı şeyler söylemek istiyorum ( umarım ilk yorumumdakiler dikkate alınmıştır ve HGM & LGM ekibinde konuşulmuştur )

    - Oyuncuların oyunun geleceği hakkında bilgilendirilmesi gerekiyor,sizin neler üzerinde çalıştığınız neleri fixlemeye çalıştığınızı söylemeniz şirketinize olan güveni arttırır, oyunu bırakma seviyesine gelmiş kişiler en azından 1 kere daha düşünür.

    - Sosyal medya hala aktif kullanılmıyor, sadece oyunun bakıma gireceği saatler paylaşılıyor.
    Nexondayken facebook sayfasına 30.000 like gelirse büyük bir event yapılacak dendi ve 2 gün içinde o like geldi,facebook sayfası hala Mavi tik ( onaylı sayfa ) değil, sosyal medya ekibi güzel anketler yapabilir & paylaşımlar & like ve comment etkinlikleri olabilir.

    - Twitch & youtube yapan oyunculara destek olunmalı.

    - Wa-Sta gibi bir site MUTLAKA ama MUTLAKA olmalı.
    ( Oyuncuların Daily Statsları, Last Logins, Clan War Ranking, Clan Introductionsları, Daily KDR olmalı.)

    TankTesla
  • HGMPainHGMPain Posts: 151Approved Member Trainee
    Merhaba Askerler,

    @mlk0608

    - Silah Pazarı fikri ilginç ama bu sistem WarRock için çok zor olabilir ve fazla zaman alır.
    - ClanWar sunucusu cok faydalı olacağını zannetmiyoruz. Oyuncular sürekli sunucu değiştirmek zorunda kalır ve şu an ki duruma göre daha az oyuncu sunucularda olur ve bunu istemiyoruz.
    - Foruma "Kendi Silah Tasarımını yarat!" diye konu açtık orada önerilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz
    - Bakış Açısını değiştirmeyi düşünümüyoruz.
    - Dürbün takıp çıkartma mekanızması WarRock'da maalesef imkansızdır.
    - Foruma girdiğiniz zaman "Events"e tıklarsanız orada bizim kurduğumuz bütün etkinlikleri görebilirsiniz.
    - Odadan atma mekanızması değiştirilmiştir. Bundan fazlası da gelebilir.
    - Eski Ana Menü'yü geri getirmeye düşünmüyoruz.
    - Bazı sorular diğer sorulardan daha fazla zaman alabilir.

    @GiroudFR

    - Maalesef, bu mümkün değildir. HGM/LGM ekibinde tartışılan şeyler ekibin arasında kalmalı. Bu Papaya'nın kararı, oyunculara her yeni güncellemede güncellemeyi size sürpriz olarak sunmak istiyor.
    - Bununla ilgili ben LGM'ler ile konuştum ve benzer öneriler verdim. Bu konuda biraz sabırlı olmalıyız.
    - Oyuncu sayısı artarsa bunu düşünebiliriz.
    - Buna benzer birşey planlama aşamasında.


    Saygılarımla,

    [HGM]Pain
  • deshicideshici Posts: 47Member Beginner
    ilk yoruma ek olarak bazı şeyler söylemek istiyorum

    oyunda bence en önemli eksiklerden biri grafik sorunu grafiklerin daha iyi hale gelmesi lazım diye düsünüyorum
    oyuna yeni maplar gelmeli ve farkli silahlara skinler yapılmalı
    oyunda etkinlikler coğaltilmali 
    en önemlisi de bu lag sorunu kesinlikle düzelmeli karşıda ki adamın lagı yüzünden 3 4 saniye geç ölüyorum 

  • KartalajanKartalajan Posts: 5Member Beginner
    Öncelikle iyi çalışmalar bende bir kaç şey eklemek istiyorum oyun içinde diğer oyunlara baz alarak söylüyorum ki bu zaten hemen hemen tüm oyunlarda mevcuttur bir kere dinarla alınan silahlara eklenti desteği olması çok iyi olurdu örnegin( dürbün,susturucu,lazer,skin vb.) gibi dinarla yada cash le alınabilecek ve oyun içinde gercek zamanlı yapılabilecek şeyler oyuncuları mutlu eder ve bir değişiklik sağlar, örnek: (M249 LİGHTİNG SUPPRESOR) yani yıldırım efektli, susturuculu m249 gibi item yaratabilmek gayet iyi olurdu açıkcası.

    Lag problemine gelince, bir kere oyun için bağlanma barajı olması gerekir, tıpkı (BATTLE FİELD 3) gibi bu oyunda en aşşağı 6 mpbs hızla girebilir bu düzeyden düşükse oyun kişiye multiplayer kısmını oynatmıyor, nedeni oyun içinde lag olup kullanıcıları rahatsız etmesin diye bu mantıkda bir şey yapılabilirse lag problemi tahmınimce %65 oranında çözülmüş olur 

    Overclok problemi ise aslınca çözümü basitte maliyeti yüksek ve herkesin kabul edebileği bir şey değil,
    bir kere oyun açıldığı zaman oyun aktif iken program acma sınırlaması gereklidir örneğin(oyun açıkken TEAM WİEVER 3, TEAM SPEAK 3, DİSCORD, GOOGLE) gibi uygulamaların açılmasını onaylıcak sadece bunlardan hariç program açılınca oyun otomatik kendini kapatabilir. Biostan yapılan OVC ler ise
    kullanıcının işlemci, anakart, ekran kartı gibi donanımların standart fabrika çıkışlı ,Ghz ,Mhz ayarlarında çalışıp çalışmadığını görebilecek bir uygulama desteği ile onunda önüne geçilebilir diye düşünüyorum, lakin bu yazdıklarım bir hayli sizin için zor olabilir o yüzden bunlar bi hayal olarak kalabilir ileride görücez neler olcak
  • t4m1hayvant4m1hayvan Posts: 10Member Beginner
    100 mermili silaha yıldırım efekti uygun mu bilemedim :/
  • xLazPrO61xLazPrO61 Posts: 24Member Beginner
    Gamefirst zamanında oyunda her kesimi eşitleyen bir sistem vardı premium 3 dala ayrılmştı. Herkes bütçesinin yettiğini alıyordu. Yine öyle bir sistem gelmeli öğrenciyim ve gold premium alabilecek bütcem yok silver ve bronz premium cıkarılıp sadece expleri daha az ve extraları sınırlandırılabilir. Böylece daha fazla kazanç sağlanabilir...
    TankTesladarkl0rd3r
  • CILGINAGACILGINAGA Posts: 36Member Beginner
    şu alg olayını çözün yeter bu nedir arkadaş gavurlarda hiç birşey yok türkiyeden girenler sürekli eziliyor . her yeni yama geldiğinde oyun dahada boka sarıyor . 
  • jodiee17200jodiee17200 Posts: 2Member Beginner
    İnternet saglayıcımı aradım kabloları değiştirdim oyunda pıngım gıdıp gelıyor dıye megerse sıkıntı oyundaymıs bu nedır ya 35 mb ınternet kullanıyorum ama oyunda pıngım gıdıp gelıyor sıktıgım adam olmuyor şu sunucuya bi bakın ya tek sunucunuz var bari ona destek sağlayın ayıptır gunahtır 
  • NeffexNeffex Posts: 4Member Beginner
    Evet ya bende sorun intrtnrrt sdnıyotdum tum arkadaşlar sıkayetcı pıng bıren dusuyor oyun ıcınde bu gidişle bırakıcam bağzı seylere goz yumuyoruz ama artık sunucu sıkıntılarıda cıkmaya basladı benımde sıktıgım adam olmuyor ınt 50 mbt
  • umurserinumurserin Posts: 3Member Beginner
    sunucuda sıkıntı var evet benımde ınter hızım yuksek olcum yapıyorum 65 mbt 7mbt gosterıyor yanı turkıye standartlarına gore mukemmel ama oyunda sıkyıoruma dama ıslemıyor yada bırden ıslıyor ama yurt dısındakı ozllelıkle almanyada arkadaşlarımda sıkıntı yok sunucunun gucumu artık neyse yukseltılmelı 4 gundır ıkı dakıka gırıp cıkıyorum oyuna cok sogudum
  • BuminKaganBuminKagan Posts: 15Member Beginner
    OVC problemi çözüldü diye konu açıyorsunuz  , oyuncular yorum yapmadan konuyu kilitliyorsunuz , sevgili oyun sorumluları basit bir açıklama istiyoruz , sizler diyorsunuzki OVC sorunu ortadan kalkmıştır. yavf nasıl kalktı arkadaş hala bir ton OVC cirit atıyor oyunda , kısa bile olsa bu ovc sorununu nasıl kaldırdığınızı biz oyuncularada izah edin bizde tatmin olalım en azından...
    TankTesla
  • turkishsecurityturkishsecurity Posts: 3Member Beginner
    Öncelikler merhaba;
    1. İlk olarak oyunun en baştaki menüsü gelirse iyi olabilir. Çoğu oyuncu münü değiştiği için bıraktı 
    2. Ovc sorunu tamamen fix bir hale gelmeliki adil bir oyun durumune gelsin pc'si iyi olan ovc yaparak çoğu oyuncudan üstünlük sağlıyor
    3. Sosyal medya ve team speak sunucularından reklam yapılması iyi olabilir.
    4. Permanent silahlar çoğaltılırsa iyi olur eski oyuncularımızda 10-15 adet retail varken yeni oyuncuların bunu yapması nerdeyse imkansız halde
    5.Yeni başlayanlar için ilk seviyeler biraz daha hızlı seviye atlatılabilir. Oyuna yeni başlayan sayısı az eski oyuncu sayısı fazla ama hergeçen gün hız kesmeden eski oyunculardan oyuncu kaybediliyor.
    6. Eski münüyü tekrar söylemek istiyorum çoğumuz hala eski WarRock SS'lerine bakarak oyun keşke eskisi gibi olsa diyoruz. Saygılarımla
  • HGMPainHGMPain Posts: 151Approved Member Trainee
    edited July 2018
    Merhaba Askerler,

    @deshici
    - Oyuna tek tek grafik güncellemeleri geliyor, örneğin Cadoro. Bu haritada aydınlatma iyileştirildi ve silahlar ışık altında daha çok parlıyor. Bunun devamını getireceğiz.
    - Yeni mapler ve yeni silah skinlerini nerdeyse her ay çıkartıyoruz.
    - Sunucuda lag olduğunu biliyoruz ve devamlı bunu düzeltmeye çalışıyoruz. Aklınızda bulunsun sunucuya uzak ülkelerden giren oyuncular mesela Brazilya'dan , daha yüksek bir pingi olacaktır ve bu yüzden duvarlardan geçme, geç ölme/öldürme olabilir.

    @Kartalajan
    - Yeni güncelleme ile birlikte Dinarla satın alınabilen silahların sayısını artırdık.
    - Bağlanma barajı fikrini HGM/LGM ekibine ilettik. Ama düşün ki bunu oyuna eklersek, oyunda daha az oda bulunacaktır.
    - OVC sorunu çözülmüştür. Bunu burda okuyabilirsin: https://warrock.papayaplay.com/warrock.do?tp=news.view&postid=1773

    @xLazPr061
    Bu öneriyi ilettik ve bunun gibi bir sistemi geri getirmeye çalışıyoruz, ancak kesin bir tarih veremem.

    @CILGINAGA, jodiee17200, Neffex, umurserin
    Sunucuda lag olduğunu biliyoruz ve devamlı bunu düzeltmeye çalışıyoruz. Aklınızda bulunsun sunucuya uzak ülkelerden giren oyuncular mesela Brazilya'dan , daha yüksek bir pingi olacaktır ve bu yüzden duvarlardan geçme, geç ölme/öldürme olabilir.
    Bağlantı kalitenizin birden bire düşmesinin sebebi sunucunun sorunu değil bu sadece bir görsel hata. Almanya'dan giren oyuncular da bunu yaşıyor. Bunun için endişelenmeyin. İnternetinizle alakası yok.

    @BuminKagan
    OVC 100% oyundan kalktı ve hiçbir anlamda oyunu etkilemiyor. Yine de OVC'yi denemek yasaktır ve bunu deneyen oyuncu donanım banı alacaktır.
    OVC çözümüyle ilgili daha fazla bilgiyi bu link'den alabilirsiniz: https://warrock.papayaplay.com/warrock.do?tp=news.view&postid=1773

    @turkishsecurity
    1. Menüyü şu an değiştirmeyi düşünmüyoruz çünkü çok fazla iş yaratır ve şu an ki menüye herkes alışmış ve neyin nerde olduğunu biliyor. Her halükârda değiştirsek bile eski menüyü değil yeni bir tane getiririz.
    2. Bununla ilgili üstte herşeyi yazdım
    3. Reklam yapmaya yavaş yavaş başlıyoruz.
    4. Permanent silahlar kazanmak için oyun içinde fazlasıyla variyantlar var, örneğin Lucky Break Box, Random Box, Military Supply Key, Random Famas 3/5 slot ve Random Famas 8 slot. Bunlardan hariç olarak, web sitemizden WRC harca, paket al etkinlikleri yapıyoruz ve orda da permanent silahlara sahip olabilirsiniz. Unutmayin ki Papaya Nexon gibi bir şirket değil. Biz hep retail satişları yapmayacağız. Retaillere önem veriyoruz ve bunların nadir olduğunu size böylece göstermek istiyoruz.
    5. Düşük seviyelerin EXP oranı fazla değil. Başarı yaparak ve aktif oynayarak hızlı bir şekilde seviye atlamak mümkündür. Daha hızlı atlamak istiyorlarsa Premium ve EXP UP satın alabilirler.
    6. Oyunun eski halini şimdiki hali ile karşılaştıramazsın. Eskiden oyun çok kötüydü. Çok hack kullanan vardı, çok az çeşitlilik vardı (PVE yoktu, sadece 8-10 tane harita vardı ve çok az silahl vardı), oyun içi eventler yoktu, oyunun grafiği çok kötüydü ve çok fazla sorunları vardı. " oyun keşke eskisi gibi olsa" derken, tamamen neyin eskisi gibi olmasını istiyorsunuz?


    Saygılarımla,

    [HGM]Pain
  • 5053429650534296 Posts: 8Member Beginner
    Merhaba gm pain ve diğerleri Gecenlerde güncelleme hatası nedeniyle 11 gün oyuna giremiyenlerin premuium diğer ihttiyacları karşılanmasını isteriz.
Sign In or Register to comment.