Önerileriniz

2

Comments

  • turkishsecurityturkishsecurity Posts: 3Member Beginner
    @HGMPain
    1. Menüyü şu an değiştirmeyi düşünmüyoruz çünkü çok fazla iş yaratır ve şu an ki menüye herkes alışmış ve neyin nerde olduğunu biliyor. Her halükârda değiştirsek bile eski menüyü değil yeni bir tane getiririz.
    2. Bununla ilgili üstte herşeyi yazdım
    3. Reklam yapmaya yavaş yavaş başlıyoruz.
    4. Permanent silahlar kazanmak için oyun içinde fazlasıyla variyantlar var, örneğin Lucky Break Box, Random Box, Military Supply Key, Random Famas 3/5 slot ve Random Famas 8 slot. Bunlardan hariç olarak, web sitemizden WRC harca, paket al etkinlikleri yapıyoruz ve orda da permanent silahlara sahip olabilirsiniz. Unutmayin ki Papaya Nexon gibi bir şirket değil. Biz hep retail satişları yapmayacağız. Retaillere önem veriyoruz ve bunların nadir olduğunu size böylece göstermek istiyoruz.
    5. Düşük seviyelerin EXP oranı fazla değil. Başarı yaparak ve aktif oynayarak hızlı bir şekilde seviye atlamak mümkündür. Daha hızlı atlamak istiyorlarsa Premium ve EXP UP satın alabilirler.
    6. Oyunun eski halini şimdiki hali ile karşılaştıramazsın. Eskiden oyun çok kötüydü. Çok hack kullanan vardı, çok az çeşitlilik vardı (PVE yoktu, sadece 8-10 tane harita vardı ve çok az silahl vardı), oyun içi eventler yoktu, oyunun grafiği çok kötüydü ve çok fazla sorunları vardı. " oyun keşke eskisi gibi olsa" derken, tamamen neyin eskisi gibi olmasını istiyorsunuz?

    1.Menüyü değiştirmek istemiyor olabilirsiniz saygı duyarım. Ama en azından ufak defek dokunuşlar yapılabilir örnek olarak Oyun modu değiştirmek için sol tarafta sadece CQC, BG, ZOMBİ gibi tek tıklayışla olabilir. Çantamıza girdiğimiz zaman Toplu silah yeri olabilir oraya tıkladığımız zaman elimizdeki bütün silahları görmemiz iyi olabilir. Menü biraz daha basit hale gelebilir şuan biraz karmaşık bence
    2. OVC Sorunu çözülmemişe benziyor  tamam bununla ilgili çalışmalarınız var ama çözülmedi ovc sorunu halen devam ediyor. OVC açan oyuncuların hesaplarını kapatmak bir çalışma değil bence tamam ovc yapan oyuncunun hesabı kapatılsın ama yapmak isteyen olursada yapamasın böyle bir çalışma olmalı bu konuda çalışma yapılmış olsada benim düşüncem başarısız olmuş. OVC halen devam ediyor.
    3. Reklam yetersiz diğer oyun sahipleri Sosyal medya, İnternet cafe etkinlikleri, Team Speak sunucuları ile gm ile bire bir görüşmeler sağlıyorlar böyle şeyler daha iyi olabilir. Reklam yetersiz bence
    4.Permanent silahlara önem verebilirsiniz hakkınız ama  biraz daha fazlalaştırabilir.
    5. Exp konusunda fikir bizden yapıp yapmamak sizin elinzde tabi.
    6.Oyuna önceden girdiğiniz zaman 30 sayfa oda olurdu hack kullanan çoktu evet ama +31, +41 odalara kolay kolay hack gelmiyordu. Hackler düşük seviyede idi şimdide hack kullanan hale var ama eskisi gibi değil evet ama şimdide ovc sorunu var ve bunu 100 seviye olan adamda yapıyor 10 seviye olan adamda yapıyor. Adil bir oyun olmuyor.
    7.Lag sorunu ve bug sorunu ben bu oyuna başladım başlayalı devam ediyor nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama  oyuncular istedikleri zaman lag açabiliyorlar. Serverlerin lagından bahsetmiyorum . En azından pingi çok yüksek olanlar veya bir anda ping yükselmesi yaşayanları oyun otomatik olarak oyundan atabilir. Veya başka birşey bununla ilgili çalışmada istiyoruz oyuncular olarak.
    8.Silahlar biraz daha sade bir hale gelebilir aynı silahtan 10-20 tane boyanmış silahlar var buda bizi sıkıyor.
    İlginiz ve alakanız için şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

    darkl0rd3r
  • CILGINAGACILGINAGA Posts: 36Member Beginner
    bu dolar ile wrc nereden çıktı ?? tl ye ne oldu ? 
  • TRdesinger74TRdesinger74 Posts: 8Member Beginner
    Önerilere açık olmanız güzel. fakat bu önerileri yerine getirmek de bir o kadar önemli.

    1- olarak Warrock oynayan ülke sıralamasında 1 veya 2. sırada olduğumuzu biliyorum
    fakat nedense Türkiye'nin uluslar arası bazda Silah klasman yarışlarında 1. gelen Türk yapımı silahlar yok. Canik 55 markası ABD ve bir çok ülkeye silah satışı yapıyor ve kategorisinde Dünya 1 numara ABD donanma askerleri CANİK 55 markalı elit sınıfı diye adlandırılan silahı kullanıyor. Bunun yanında ASELSAN'ın ürettiği silahlar var Sniper ve Makinalı Tüfek Bunlar oyunda yıllardır yer almıyor. Silahları boyayıp satmak satmak yerine hangi ülke hangi silahı üretiyorsa onlar yüklenmeli. ÖRNEK: FAMAS fransız yapımı. peki faması boyayıp ABD veya Türk yapınca Silahın çıkış ülkesimi değişiyor. bu çok saçma silah boyanması. Silahları boyamak yerine ülkelerin çıkardığı silahlar yüklenmeli. Tabiki şuanda Türkiye çıkardığı silahlar Dünya genelinde 1 numarada atış menzil isabet hasar sıralamalarında.

    2- olarak oyuna pink sınırı geri getirilmeli. önceden pink sınırı koya biliyorduk. Şimdi pink sınırı koyma yok. 16 kişilik odada 4 5 tane 0 pinli oyuncular oluyor ve biz onları bu lag olayından dolayı görmeden ölüyoruz. Birde bu lag olayını kasıtlı olarak yapanlar var  ÖRNEK: El başlarken oyunucunun pingi full ama oyun başladığı sırada ping 0 lanıyor her el bu böyle devam ediyor ve FİŞ çekiyorlar. Bunun gibi sebeblerden zevk alamıyoruz bu yüzden ping sınırn getirilmeli. Bizler internetimiz iyi olsun da lag olmayalım diye Dünya para öderken internet şirketlerine Oyuna lag açıpda gelenlerı çekmek zorunda olmamız zevk verici değil.

    3. olarak bunu oyunda da bilmeyen yoktur. Sizler her ne kadar böyle birşeyin olmadığını söyleseniz de Bazı GM lerin bazı oyunlara tölerans göstermesi. Yani oyunda hala ovc hack açanlar var. Bunun çoğunluğu Almanyadan bağlananlar yapıyor. ÖRNEK: oyuncu HACK den veya OVC den ban atılmış. Bu oyuncu 0 dan hesap açıp oyuna giriyor ve yine 20 30 kill atıyor. bunu sizlere bildirdiğimizde video istiyorsunuz oysa video bile gerek yok. banladığınız ıp ler elinizde  mevcut. 10 lvl lik hesabın 30 kil atması normal mi ? o zaman ya hesabını sattı yada ban atıldı. burda size düşen görev bir bilet geldiğinde bu oyuncunun IP den daha önceki carına neoldunu bulmak zaten bulduğunuzda yeni açılan hesabında aynı şeyi yaptını göreceksiniz. Bunlar basit şeyler. fakat profesyonellik yönünde üst düzey çözümler. 

    4. Oyun içi yazışmaları oyun içi yazışmalarını kapat aç gibi bir tuş getirile bilir. Oyuncular oyun oynarken tartışan kişilerden rahatsız ola biliyorlar Bu yüzden f 1 f2 f3 yerine Konuşma aç kapat tuşu getirile bilir. KONUŞMAYI AÇ YAPINCA oyundaki tüm yazışmaları göre bilir yaza bilir. KONUŞMAYI KAPAT yaptığında ne yazı yaza bilir nede yazıları göre bilir.
    TankTesla
  • mabu88mabu88 Posts: 0Member Beginner
    Oyun esnasında f2 den f1 den yapılan gereksiz konuşmalar için yenilik istiyoruz...
    Sistem gereksinimlerimiz nedeniyle çoğumuz düşük çözünürlükte oynuyoruz oyunu, bu sebeple ekranımızın yarısı gereksiz sohbetlerle doluyor.. En önemli değişiklik bu olur bence.
    Saygılar ...
    TankTesla
  • rambo4477rambo4477 Posts: 10Member Beginner
    Öncelikle merhaba 

    * Lag sorunu
    * OVC sorunu (çözüld demeyin her odada ovc var girin bakın hatta 2 tanesini söyleyeyim Apache3 ve sss5)
    - 8.th slot itemleri dinar ile alınabilmeli?
    - Etkinlikler arttırılmalı
    * Çok iyi reklam yapılıp oyuncu sayısı arttırılmalı (hep aynı kişilerle oynamak sıkıcı olmaya başladı)
    * Grafik (Uzun soluklu bir oyun olmasına rağmen hale gamefirst'teki kaliteyle pek bir farkı yok grafik dediysekte uçurmayın oyunu :D )
    - Her bütçeye uygun premium (Gamefirst'teki gibi silver vs)
    * Kaçış modundaki kapı bug ları (çözün artık şunu lütfen)
  • xkanrevan1xkanrevan1 Posts: 8Member Beginner
    Calınan hesaplarla ılgılenın lutfen
  • CILGINAGACILGINAGA Posts: 36Member Beginner
    helikopter ve uçaklara cephane kısıtlaması gelsin yada gerçekte oldugu gibi tek stınger düşürsün. bu ne lan mermi bitmiyor havadan roket bomba yağıyor. hava araçlarına karşı olan silahların güçlerini arttırın bıktırdı bu helikopter ve uçaklar tek roketle düşsün yada % 95 canı gitsin. 
    TankTesla
  • proksimawr1proksimawr1 Posts: 0Member Beginner
    Evet Eğer Dediklerim Olursa Oyun Gerçekten Zevkli bir hale gelir.
    1- Oyunda Yeni Bir Server Acılmalı Clan Macları Sadece O serverda Olucak şekilde ve serverda Gm ler tarafından clan maçları izlenmeli.
    2- Yeni Maplar Gelmeli En azından Her 6 ayda 1 veya 3 ayda 1 Yeni bir Map oluşturulmalı.
    3- Yeni bir buton olmalı Oyuncular kendilerine rakip bulup vs atılıcak bir map Seçenek olmalı 1v1-2v2-3v3-4v4- Vb. Gibi.
    4- Yine Aynı şekil bir buton ile örnek veriyorum motor yarışı veya araç yarışları olmalı.
    5- Serverda Oyunculara verilen itemler ve Silahlar Dinar veya herhangi bir şey artırılmalı.
    6- Her Gün 1 saat belirlenip o saatte Event olmalı Event sonucu cazip hediyeler verilmeli örnek Premium / Cash (bu sayede oyuncular heyecanla beklicek)
    7-çekiliş olmalı örnek 30 günlük premium çekilişi katılış Örnek veriyorum (100.000 Dinar ) mesela bu şekil oyuna heyecan katıcak şeyler.
    8- Kişiye Özel silah olmalı oyunda eski ile yeni arasında sadece lv farkı oluyor başka bi değişkenlik yok.
    9- bazı buglar giderilmeli oyun içinde yer altına düşülebiliyor veya duvarlardan bakılabiliyor
    10- gemi yarışları olabilir 1. gelenlere hediye verilebilir veya Fazlasıyla exp.
    11- oyun odası kurarken yeni bir seçenek konulabilir. Örnek : bir bot koyulup hızlıca kacabilir ve bütün oyuncular onu vurmak için peşinden koşabilir kim vurursa Exp/dinar/cash verilebilir.
    12-oyun içi başka bir seçenek koymak gerekirse günlük hayattan örnek verirsem pointball. Örnek: oyunda bayrak kapmaca olabilir 2 tarafın 1 bayragı olur ve bayragı karşı takıma veren kaybedebilir bayragı korumalı takım.
    13- Çok büyük bir harıta getirilebilir. sokaklar hava alanı veya bir şehir içinde akıcı bir şekilde savaşılabilir.
    14- Oyunda bazı başarılar yapılarak kendine silah parçası toplayıp özel bir silah yapabilmelisin. böyle birşey olursa hırs yapıp sürekli o silahı yapabılmek için oyunda oynamak zorunda kalınabilir :)

    Kendimden Örnek verirsem Oyuna giriyorum hep aynı standart. Odalara giriyorum byway khali Vb. en fazla 2 saat sonra Sıkılıp çıkıyorum beni oyunda tutucak heyecan vericek bir şey kalmıyor. Gerçekten Bazı şeylerde değişiklik olursa eminimki oyuncular sıkılıp çıkmaz.
    Şimdiden Teşekkürler Aklımda Çok şey var şuan bunlar geldi. İsmim Suheyb Nic: Negatory Her zaman Gelişmemiz için elimizden geleni yapmaya hazırız.
  • saranzayasaranzaya Posts: 32Member Beginner
    Bağlantıda baya bir konuda bahsettim.
    Yukarıda arkadaşların belirttiği etkinlik gibi zırvalıkların oyuncuyu çekmeyi bırak oyundan soğuttuğuna dahi şahit oldum. Eklenirse kötü olmaz. Ama bu oyuncu filan getirmez. Konuda belirttiğim gibi hareket, takla mekanikleri düzeltilmediği sürece kimse bu oyunu oynamaz.

    FPS sorunu halen devam ediyor. 1024x768 üstü bir çözünürlükte oyunu oynadığınızda otomatik olarak FPS 30-50 civarı geziyor. Ayriyeten oyun grafiklerinde sunulan yağmur, yansıma gibi efektler tamamen FPS düşürüyor. Bunları otpimizasyon edemeyecekseniz kaldırmanızı öneririm. Grafikleri yükseğe alınca oyundaki gölgeler çok kötü gözüküyor. Grafiklerinde elden geçmesi gerekiyor.

    Steam çıkış yapmanız yeni oyuncuyu çekmez. Çünkü oyunu hayatsız gibi oynayan yüksek leveller yeni oyuncuyu direk oyundan soğutuyor. Steam sunucusu bomboş geziyor. Zaten kontrollerin rahatsızlığından oyuncu 5 dakika durmadan ölüyor. Mesela gözüme çarpan şeylerden biri bu bombaya karakterlerin çok kolay ölmesi diye düşünüyorum. Bomba miktarı herkesde 1 olacak şekilde sınırlandırılıp, zararı azaltılmalı diye düşünüyorum.

    Artık şu oyunun Windows klavye seçeneklerini kafasına göre değiştirmesini önleyin. Oyun tüm dilleri destekleyecek şekilde dil paketi ekleyin. Windows ayarlarını zorla dayatmayın. Aynı şekilde çevirilerde baya büyük sorunlar var. Eğer düzeltmeyecekseniz. Sadece oyunu İngilizce olarak sunmanızı öneriyorum. Zaten çok oyunculu bir oyunda dilin bir katkısı olmuyor.
    Silence is the most powerful scream.
  • saranzayasaranzaya Posts: 32Member Beginner
    Takla olayını geçtim. Ama karakter hızları, çömelme ve sağa sola bakma hızları düzeltilmeli.
    Bağlantıda Ubisoft Rainbow için bu şeyleri düzeltmiş. Umarım dediğimi anlamışsınızdır. Bu gerçekten aşırı sorun yaratıyor. Bunu spamlayarak kendini iyi oynadığını sanan ve oyuncuyu rahatsız eden çok kişi var.

    TankTeslaHellWalker
    Silence is the most powerful scream.
  • cigilipubcigilipub Posts: 6Member Beginner
    oyun steam de yeni hesap açmaya zorluyor eski hesabıma giremiyorum aldığım o kadar kalıcı silah level hepsi boşa mı gidicek bizim hesapları da steam e aktarılmalı çünkü herkes steam de gelecek olduğunu biliyor ve herkes eski hesabını bırakmak zorunda kalıyor ama bu çoğumuzun göze alabileceği birşey değil teşekkürler 
  • HGMClimaxHGMClimax Posts: 135WR GM Trainee
    Merhaba @cigilipub,

    Maalesef, Papaya Play hesapları Steam'in hesap politikası sebebiyle Steam'e aktarılamaz. Oyunu Steam üzerinden oynamak için yeni bir hesap açmak durumundasınız. Mevcut başlatıcı üzerinden varolan hesabınızla oynayabilirsiniz.

    Oyunun Steam üzerinden yayınlanması yeni oyuncular içindir. Mevcut başlatıcı ile Steam başlatıcısı üzerinden oynamak hemen hemen aynı şeydir.
  • postapostapostaposta Posts: 4Member Beginner
    1-   Motor /araba/ ucak / Gemi / yüzme Vb. Yarışlar düzenlene bilir buna göre bir mod veya harita eklenebilir.
    2-   Gelen oyuncuların bıkıp cıkmıcagı bir metod kendi aralarında oynayabilcegi 10 lv e kadar 11 lv de bir daha oraya giremicegi bir yer olmalı Ornek :( knıght online adream-cz) gibi. bu sayede oyuncular direk sıkılıp cıkmaz.
    3-   Eventler sürekli olmalı haftanın en az 2 gunu 3 gunu event yapılmalı ve saatleri olmalı. oyuncular buna gore hazırlanıp beklemeli ve hediyeler göz alıcı olmalı ki herkes girmenin peşine baksın Ornek: WRC verilebilir.
    4-   Oyuna yeni haritalar getirilmeli yeni aktivasyonlar heyecan verici görevler olmalı.
    5-  Arkadaşların dedigi gibi Reklam olmalı. Bir oyunu ayakta tutan tek şey player sayısıdır.
    6-   Clan savaslarının atılacagı ayrı bır server olmalı Vs arena gibi. Clan savası atıcak herkes orda olmalı. ve 4v4 yerine 10v10 / 5 v 5 / 2 v 2 eklenmeli oyuncu sayısı bulamayıp clan vs atamayan arkadaslar var ve bu clan macları 1 yetkili tarafından izlenmeli


    Şimdiden teşekkür Ederim Saygılarımla (SuheybYZC)
  • CILGINAGACILGINAGA Posts: 36Member Beginner
    oyun içinde gayet rahat ve belki 1 yıldır hile kullananlar var. adamlar büyük kafa modu oynar gibi 1 yada 2 mermiyle dağlardaki sınıpleri bile en dandik silahla mesafe farketmeksizin öldürüyor rastgele üzerine ateş açıyor hile sayesinde mutlaka ölüyorsun. al sana öneri . çözüm gereken çok çok acil bir konu.
    TankTesla
  • maximumlazzzmaximumlazzz Posts: 2Member Beginner
    Merhaba. Öncelikle oyuncu sayısını arttırmak için sosyal medya hesapları güncel olarak kullanılmalı haftada 1 event değişikliği olmalı
    HellWalker
  • HellWalkerHellWalker Posts: 4Member Beginner
    Oyunda yenilenmesi ve kaldırılması gereken bir çok şey var.

    1- Ayak seslerinin biraz daha geliştirilmesi lazım.

    2- Oyundaki en büyük sorunlardan birisi ise P2W olayı. Günümüz popüler oyunlara baktığımızda (Pubg, cs go, rainbow six vb.) en ufak bir şekilde P2W olayı göremeyiz. Çünkü oyuncular artık bir oyuna ciddi miktarda, senelerce para yatırmayı saçma görüyor. Warrock, Steam'e geldiğinde, oyunu yeni deneyecek olan oyuncular P2W sistemini görür görmez oyunu silmiş bulunmaktalar. Kanıtları Steam'de ki incelemelerde okuyabilirsiniz.

    3- Grafiklerin komple yenilenmesi lazım. Oyun çıktığından beridir, grafik anlamında parlaklık ve gölge hariç en ufak bir yenilenme olmadı.

    4- Yeni gelen silahlar Wolfteam ve Zula tarzı saçma oyunların silahlarını andırıyor. Yeni gelen silahların görüntüsü ve sesleri yenilenmeli, yenilenmeyecekse, yeni gelen silahlar kaldırılmalı.

    5- Server Tickrate'leri rezalet durumda. Rakip, herhangi bir duvarın arkasından bana doğru bunny hop yapıp taramaya başladığında, ben daha rakibi görmeden canım azalıyor, silah sesini duyuyorum ve bunun lag ile bir ilgisi olmadığını biliyorum.

    6- Ne zaman geldiğini bilmediğim, çocuksu ve Warrock'a uymadığını düşündüğüm Kardan Adam kostümü, Tavuk Ayağı vb. kostümlerin oyundan kalkması gerektiğini düşünüyorum. Oyuna yeni başlayan bir oyuncu bu tür saçma kostümleri gördüğünde eminim gülüp geçecektir.

    7- Yaklaşık 1 veya 2 senedir FPS droplarının farkındasınız ve hala bir çözüm üretmediniz. Oyunda ciddi bir şekilde optimizasyon sorunu var. 

    .
    TankTesla
  • metehany53metehany53 Posts: 0Member Beginner
    Yukarıda bir sürü mantıklı şey söylenmiş benim de onlara eklemek istediğim bir kaç şey var öncelikle oyuna premium ile alınabilen 5.slot, ve her bütçeye uygun premiumlar gelmeli. Ayrıca 3 ve 5.slotlarda kullanılabilen itemlerin 8.slotda da kullanılabilmesi için gerekli düzenleme yapılmalı.
  • denizharundenizharun Posts: 2Member Beginner
    OVERCLOK HİÇ BİR ZAMAN KALKMADI HALA KULLANAN NİKLER NEDEN BAN YEMİYOR LİSTESİ ŞU OVC: Resurrection - heim-universe-airez-noisyarmy- trsoloturk  bu ocları oldugu sürece bu oyun düzelmez
    HellWalkerTankTesla
  • EskiKafaEskiKafa Posts: 0Member Beginner
    Öncelikle Merhaba;

    Yorumları okuduğum kadarıyla forumu forum admini olarak güzel idare ediyor ve gerekli cevapları veriyorsunuz. Umarım düşündüğüm gibi burada ki titizliğiniz, düzeniniz, sorumlu davranışınızda bulunduğunuz gibi Papaya yetkililerine oyuncuların öneri ve isteklerini iletiyorsunuz. 
    Ben oyuna 2008 Yılında başlamış birisiyim, K2,GamersFirst zamanı, Chapter 1 günleri. Betadan yeni ayrılış. Ben oyunu Nexon firması satın aldıktan 1 sene sonra bıraktım. Arada bir girer WarRock un durumu ne bakarım. Eski yetkilileri şirketi kötülemek olmaz bu forumda ama madem öneri istiyorsunuz size yapmanız ve yapmamanız gereken konuları öneri de bulunayım.

    Zamanında Türkiye serveri, Orta Doğu serveri ve Avrupa serveri vardı. Sadece CQC yani şuanki adıyla dar alan felan olması lazım tam hatırlamıyorum Orta doğu serverin de 100-150 oda, Türk serverinde 250-300 Avrupada 200-300 arası oda bulunurdu. Bazen Türk serveri dolu olur farklı server da oyuna girerdik. Aynı performansı yakalamak biraz zahmetli masraflı iş olacaktır lakin sabır en güzel mükafatı elde ettirir.

    Sizin şirketiniz de hiç oynamadım oyunu, çünkü arkadaşlar anlatıyor durumun vahimliğini. 
    1-Oyunda üstünlük sadece silah ve karakter ile olmalı OVC asla olmamalı. Bilgisayar üstünlüğü de olmamalı. 
    2-Yeni hesap açanlara bedava silah dağıtmayın yeteri kadar dinar verin ve dinarda kıymetli olsun.
    3- Cash veya satın alınan para ne şuanki ismi bilmiyorum onu dolara endekslemek yerine daha esnek yapın ve belli bir oyun parası (cash) satın alana belli bir miktarda siz hediye edin. Bunu herzeman yapmayın ayda bir kez duyurun forumda şu gün/günler alana şu kadar hediyemiz gibi.
    4-Oyuncuları darlamayın, Şu ban sebebi bu ban sebebi, küfür ban sebebi, hakaret ban sebebi, bug yapmak (duvara eğilip bakmak) ban sebebi gibi. En azından 1 günlük mute 1 haftalık mute 1 günlük ban 1 saat ban gibi. Kalıcı ban oyuncu uzaklaştırır. İllegal oyuncu olmadığı sürece kalıcı ban olmamalı. İllegal oyuncuyada kalıcı değil haftalık ban aylık ban 3 aylık ban süresiz ban gibi limitler uygulanmalı.
    5- Level değerli olmalı, level yükseltme aralarının exp oranı yükseltilmeli.
    6-Lobi (ana menü) eski haline döndürülmeli ve oyuncu chat bölümü aktifleştirilme için uğraşmalı.
    7-Clan-war bölümünde savaşıldığında clana belli puanlar gelmeli ve aylık-haftalık dilimlerde clan-war da en çok puanı alan clana belli bir ürün hediye edilmeli veya dinar vs vs.
    8-En önemli konu ise reklam. Oyuna reklamla geldim mesala ben. Ülkelerin en çok oyun indirme siteleri,alışveriş siteleri,film siteleri,ünlü kişileri vs vs reklamlar verilmeli.
    9-Oyunun en önemli noktası, Warrock zirvesi. Belli bir noktaya geldiğin de oyun, ülkenin en çok oyun oynanan şehirlerin de WarRock zirvesi yapılmalı seçilmiş internet cafelerde yarışmalar yapılmalı ve kazanan kişiye güzel ödüller verilmeli. Bu sayede hem oyun reklamı olacak hem bilgisayarlar da oyununuz olacak hem de güzel etkinlik olacak.
    10- Son olarak, Eski oyuncuların charlarını kurtarın hesap bilgileri şirketinize aktarın ve o hesaplarla girişleri sağlayın. 
    Şu hackshildenizi de değiştirin düzeltin abicim 150 tane post okudum hata veriyor diye.
    TankTeslafreiburg
  • EskiKafaEskiKafa Posts: 0Member Beginner
    Daha çok şey var
  • tayfun5234521tayfun5234521 Posts: 0Member Beginner
    aw50f araclardaki insanları camdan vurabiliyoken dsr1tc bunu yapamıyor bence dsr1tc nin de aw50f ile aynı nitelikte hatta daha iyi olması gerekir ayrıca dsr1tc nin ateş hızı nın arttırılması gerekir. ilgilenirseniz minnettar olurum
  • darkl0rd3rdarkl0rd3r Posts: 1Member Beginner
    Karakterleri cash le alıyoruz tamam problem yok sınırsız olarak bizim oluyor . Karakterin eşyalarıda aynı şekilde olmalı bence aldığımızda sınırsız olarak bizim olmalı e karakterin eşyaları karakterden daha pahalıya geliyor.
  • CILGINAGACILGINAGA Posts: 36Member Beginner
    ülke bayraklarını sistem otamatik ayarlasın.
  • 0guzhanMavi0guzhanMavi Posts: 9Member Beginner
    Merhabalar Eskiden G1 Zamanında Yıllık Premium Vardı Ve Kredi Kartı İle Otomatik Talimat Verenlere Süpriz Ödüller Vardı Bu Konuyu Değerlendirelim Ve Silah Özelleştirme Mağazası Olsun İsteyen Dürbün Susturucu Ülke Teması Gibi Şeyleri Özel Satın Alıp Kendi Silahını Kişiselleştirebilsin 111 Level Ve Sonrasının Yazıları Sarı Veya Yeşil Olsun Ki Herkesin Lvl Yükselmeye Hedefi Olsun Sadece Simge Harici Bir Fark Yok Oyunda Bir Fark Olsun 
  • saranzayasaranzaya Posts: 32Member Beginner
    Boşuna öneri yazmayın. Bir şey yaptıkları yok. Elde kalan oyuncu sömürmek için bol bol skin çıkarıyorlar. 
    Bana göre bu oyun karakter hareketleri düzeltilmeden ve pay to win sistem kaldırılmadan asla oyuncu çekemez.
    Fortnite, PUBG vb. BR oyunları ya da MOBA oyunlarının tutmasının en büüyk nedeni oyuncuya eşit bir sistem sunmaktır. Görsel yapın ama eşitliği bozmasın.

    Özellikle sağa sola bakma, eğilme, yere yatma efektlerini resmen hile gibi kullanan oyuncular var. Bunlar para ile kapatamadıkları beceriksizliklerini bu tarz yöntemlere başvuruyorlar.

    Zaten pay to win odaklı büyük firmalar yavaştan oyunlarını kapatmaya başladılar. Çoğu başka firmaya satılıyor. Yakında papayaplay elindeki çoğu oyunu kapatacağını düşünüyorum. Çünkü oyuncu sayısı yeterli değil. Eldeki oyuncudan gelen para suyunu çektiğinde salacaklar.
    TankTeslafreiburg
    Silence is the most powerful scream.
  • caganerdemcaganerdem Posts: 25Member Beginner
    Battle Royale isteklerim

    1. Yeni bir Battle Royale haritası lazım her zaman 1 alternatif şarttır. Yine bildiğimiz haritalardan başka bir map olabilir Engrene,Thamugadi,Cadoro,Ohara gibi bu oyun moduna yakışır haritalar mevcut elinizde zaten

    2. Battle Royale takım modu gelmeli nasıl CQC de 2 şerli takım olunuyorsa bu oyunda da takım modu yapılabilir bu modu ayarlamanız çok vakitte almaz.

    3. Battle Royale içindeki silahların güncellenmesi yani hep aynı kutuları aynı silahları görmekten sıkıldık mesela oyun içinde olmaması gereken az mermili Scar,ump45  gibi bir Allah'ın kulunun kullanmadığı silahların çıkarılıp yerlerine pp91kedr_dual , aks_74u, pp2000 , m249 gibi silahlar girmeli

    4. Toplanan kutu içeriklerine yeni şeyler eklenebilir mesela Tactical Gear lar olabilir, hızlı merdiven tırmanma olabilir ya da bazı itemler eklenebilir %10 sp up böyle koca haritada 3-4 kutuya konsa yeter şansa bağlı. ayrıca bazı kutuların rengini değiştirip joker kutu gibi yapabilirsiniz gökten inmesine gerek yok şansa göre her oyunda 2 tane böyle atıyorum kırmızı renkte oyun içinde pek olmayan silahlar itemler olan bir kutu konabilir.

    5. Oyunda ateşli bir araç varsa bunun karşılığı olarak rpg gibi füzelerde olmalı silah kısmına ek olarak buraya yeni madde koyayım. Ben araçtakileri de vuruyorum ama bu zor oluyor bence isteyen nasıl pompalı sniper taşıyabiliyorsa bir roket atar da taşıyabilmeli. Zaten bu oyunun alıntılandığı oyunda da roket atarlar var.

    6. En azından araca binen kişinin üst baş renginin araç rengi dışına dönmesi lazım ben bilgisayarım yüzünden en düşük grafiklerde oynuyorum ve siyah renkte klasik karakterli oyuncular araba rengiyle bütünleşmekte bu değişebilir roketatar gelmeyecekse. 

    7. Sizin de ilk dakika da aklınıza gelmiştir ve bir sebepten bunu yapamamışsınızdır tabi ama oyun başlangıcında biliyorsunuz orjinalinde herkes paraşütle istedikleri alanlara atlıyorlar normal geniş alan haritasında bile biz bunu yapabiliyorken battle royale de niye olmuyor sebebini merak ettim... 

    Size garanti veriyorum ki bu dediğim 7 maddenin 5-6 sını bile yapsanız battle royale oyuncu sayısı artar ve herkes çok daha fazla eğlenir.
    TankTesla
  • abay3525abay3525 Posts: 3Member Beginner
    REİS ŞU KUTULARIN ANAHTARLARINI HER 5 OYUNDA BİR VERİNDE Bİ ANLAMI OLSUN ETRAF KUTUDAN GEÇİLMİYOR FAKAT ANAHTAR ZOR BİDE ŞU HAYATTA KALMA YARIŞMASINI GURUPLAR HALİNDE YAPSANIZ İYİ OLUR 
  • abdurrahman23abdurrahman23 Posts: 6Member Beginner
    Merhabalar,

    Öncelikle klanlar için özel amblem etkinliği bence oyuna olan talebi arttırabilir. Daha geniş bir perspektiften düşünürsek bence oyunda bir takım etkinliklerle oyuncu sayısı arttırılabilirse oyundan daha fazla zevk alınabilir. Ayrıca şu an oyunda muteliyim nedenini hala bilmiyorum:) Türk oyunculara karşı bi önyargı var bunun için daha dikkatli olunmasını sizden rica ediyorum.
  • ilker39ilker39 Posts: 3Member Beginner
    merhaba reis ben epin kod aldım xgametr diye siteden bu kodu kulanamıyorum  sebep nedir acil dönüş yapın ve bu oyunda nasıl şaçmalık kodu satıyor anlaşlmalı site  
    epin sayfasına girince hata alıyorum xsolla mı ne sitesiyle irtibata geçin diye nasıl bir oyun böyle para mı kazanıyor bu oyun allah belasını versin oyunun ben kaç senedir oynuyom böyle bişey görmedim
  • ChevCheli0sChevCheli0s Posts: 3Member Beginner
    Ben çok açık Anlatayım oyuncuların çoğu aşırı derece toxic bu yüzden f1 f2 aç kapa olmalı olmak zorunda ben el alemin küfürünü dinlemek veya oyun hakkında en ufak bilgisi olmayan toxic adamlarla konuşmak için oynamıyorum oyunda kafa dağıtmaya dinlenmeye geliyoruz milletle kavga edip daha sinir olup çıkıyoruz bu mevzuya acil el atılmalı bide ırkçılık mevzusu oyunda ırkçılık son derece fazla TÜRK lere karşı aşırı derece bi ırkçılık söz konusu bari bunlara bi el atın 
Sign In or Register to comment.